×
DOZ.PL Darmowa
aplikacja
DOZ.pl
Zainstaluj
QNT Light Digest Whey Protein, proszek, smak kokosowy, 500 g
QNT Light Digest Whey Protein, proszek, smak kokosowy, 500 g
49.99 zł

QNT Light Digest Whey Protein, proszek, smak kokosowy, 500 g

QNT Light Digest Whey Protein, proszek, smak kokosowy, 500 g
49.99 zł
BEZPŁATNIE
Kurier DHL
9.99 zł
Paczkomat InPost
6.99 zł
Odbiór w punkcie DHL
6.99 zł
Wysyłka zagraniczna
29.99 zł

Opis

QNT Light Digest Whey Protein.

Smak kokosowy.

Odżywka białkowa z błonnikiem i substancją słodzącą.

Skład

białka mleka (koncentrat białka serwatki (zawiera mleko), izolat białka serwatki (zawiera mleko)), inulina, aromaty, substancje zagęszczające: E412, E415, chlorek potasu, substancja słodząca: E955, chlorek sodu, naturalny susz z kokosów (zawiera jajo).

Wartość odżywcza 100 g 40 g 20 g
Wartość energetyczna 1603 kJ / 384 kcal 642 kJ / 154 kcal 321 kJ / 77 kcal

Tłuszcz, w tym:

kwasy tł. nasycone

4,7 g

3,3 g

1,9 g

1,3 g

1 g

0,7 g

Węglowodany, w tym:

cukry

8,7 g

7,5 g

3,5 g

3 g

1,7 g

1,5 g

Błonnik 3,1 g 1,2 g 0,6 g
Białko 78 g 31 g 15,5 g
Sól 0,54 g 0,22 g 0,11 g
Inulina 3100 mg 1240 mg 620 mg
Chlor 415 mg 166 mg / 20,8 %* 83 mg / 10,4 %*
L-Leucyna 8470 mg 3388 mg 1694 mg
L-Walina 5020 mg 2008 mg 1004 mg
L-Izoleucyna 5170 mg 2068 mg 1034 mg

* Zalecane Dzienne Spożycie 

Masa netto

500 g

Właściwości

Zaspokaja zapotrzebowanie organizmu przy intensywnym wysiłku fizycznym, zwłaszcza sportowców.

Sposób użycia

1 miarkę (20 g) wymieszaj wraz z 200 ml wody lub odtłuszczonego mleka. Spożywać raz dziennie.

Przeciwwskazania i środki ostrożności

  • Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
  • Dla utrzymania prawidłowego stanu zdrowia należy stosować zróżnicowaną dietę i prowadzić zdrowy tryb życia.
  • Przechowywać w temperaturze pokojowej.
  • Chronić od światła i wilgoci.
  • Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Producent

QNT S.A.

Produkt w kategoriach
Cechy produktu
Płeć
Wiek
Typ produktu
Postać
Główny składnik
Specyfika
Pora stosowania
Sposób aplikacji