Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPPaczkomat INPOST
O produkcie
Opis
Diet-Food, makaron Bio Shirataki Konjac, noodles powstał na bazie rozpuszczalnego w wodzie błonnika z korzenia rośliny Konnyak. Produkt nie zawiera glutenu, soi oraz jajek. Jest odpowiedni dla osób na diecie wegańskiej, wegetariańskiej i ketogenicznej.
Skład
Składniki: woda oczyszczona (96,6%), organiczna mąka z rośliny Konjac (3,4%)
Kraj pochodzenia: Chiny
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna | 30 kJ / 7 kcal |
Tłuszcz, w tym: | <0,1 g |
kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany, w tym: | <0,2 g |
cukry | <0,1 g |
Błonnik | 2,6 g |
Białko | <0,1 g |
Sól | <0,1 g |
Masa netto
300 g (po odcieku)
Właściwości
Makaron Bio Shirataki Konjac nie posiada własnego smaku, z łatwością wchłania aromat sosów i dodatków. Nie zawiera tłuszczu, białka i cukru, charakteryzuje się wyjątkowo niską kalorycznością, jedynie 7 kalorii w 100 gramach. Powstał na bazie organicznej mąki z rośliny Konjac pochodzącej z certyfikowanych upraw.
Sposób użycia
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Cechy produktu
- Płeć
- Zalecenia żywieniowe
- Dieta
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Specyfika
- Pora stosowania
- Sposób aplikacji