Diet-Food, makaron Bio Shirataki Konjac, ryż, 300 g
Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSInPost Paczkomat 24/7
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty DIET-FOOD
Producent
MIPAMA E.Z. Szafarz Sp.j.Rogatka 14 Z
62-860 Opatówek
sklep@diet-food.pl
Opis
Diet-Food, makaron Shirataki Konjac, ryż powstał na bazie rozpuszczalnego w wodzie błonnika z korzenia rośliny Konnyak. Produkt nie zawiera glutenu, soi oraz jajek. Jest odpowiedni dla osób na diecie wegańskiej, wegetariańskiej i ketogenicznej.
Skład
Składniki: woda, organiczna mąka z rośliny Konjac, wodorotlenek wapnia
Kraj pochodzenia: Chiny
| Wartości odżywcze | w 100 g |
| Wartość energetyczna | 30 kJ / 7 kcal |
| Tłuszcz, w tym: | <0,1 g |
| kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
| Węglowodany, w tym: | < 0,2 g |
| cukry | <0,1 g |
| Błonnik | 2,6 g |
| Białko | <0,1 g |
| Sól | <0,1 g |
Masa netto
300 g (po odcieku)
Właściwości
Makaron Shirataki Konjac, w kształcie ziarenek ryżu, nie posiada własnego smaku, z łatwością wchłania aromat sosów i dodatków. Nie zawiera tłuszczu, białka i cukru, charakteryzuje się wyjątkowo niską kalorycznością, jedynie 7 kalorii w 100 gramach.
Sposób użycia
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Dieta
- Typ produktu
- Postać
- Specyfika


