Diet-Food, bio makaron konjac shirataki, spaghetti, 300 g
Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie

Pokaż wszystkie produkty DIET-FOOD
Producent
MIPAMA E.Z. Szafarz Sp.j.Rogatka 14 Z
62-860 Opatówek
sklep@diet-food.pl
Opis
Diet-Food, bio makaron konjac shirataki, spaghetti – powstały z organicznej mąki konjac, bogatej w błonnik glukomannan. Jest niezwykle niskokaloryczny. Dzięki neutralnemu smakowi doskonale wchłania aromaty przypraw i dodatków, stając się uniwersalną bazą do wielu dań. Jego sprężysta konsystencja i forma grubszego makaronu typu udon sprawiają, że świetnie nadaje się do dań kuchni azjatyckiej, stir-fry, zup czy sałatek. To idealny wybór dla osób na diecie redukcyjnej, ketogenicznej, wegańskiej.
Składniki
woda oczyszczona (96,6%), organiczna mąka z rośliny Konjac (3,4%).
Kraj pochodzenia: Chiny
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna | 30 kJ / 7 kcal |
Tłuszcz, w tym: | <0,1 g |
kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany, w tym: | <0,2 g |
cukry | <0,1 g |
Błonnik | 2,6 g |
Białko | <0,1 g |
Sól | <0,1 g |
Masa netto
385 g (300 g po odsączeniu)
Sposób użycia
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Specyfika