Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPPaczkomat INPOST
SOK Z GRANATU Z ACEROLĄ
Składniki: Sok z owoców granatu NFC (Punica granatum L.) 99,97%, koncentrat
soku z ekologicznych owoców aceroli (Malpighia glabra L.) 0,03%
standaryzowany na witaminę C (kwas L-askorbinowy).
Potrzeba życia w zgodzie z naturą oraz czerpania
z niej tego co najlepsze, zainspirowały nas
do stworzenia Zielnika DOZ.Potrzeba życia w zgodzie z naturą oraz czerpania
z niej tego co najlepsze, zainspirowały nas
do stworzenia Zielnika DOZ.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA I ZALECANA PORCJA
Pokaż wszystkie produkty ZIELNIK DOZ
Pokaż wszystkie produkty linii Soki i syropy marki ZIELNIK DOZ
Producent
DOZ S.A.Al. Jerozolimskie 134
Warszawa
Opis
ZIELNIK DOZ sok z Granatu z acerolą to środek spożywczy wyprodukowany z soku NFC z owoców granatu, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.
Skład
Sok z owoców granatu NFC (Punica granatum L.) 99,97%, ekologiczny koncentrat soku z aceroli (Malpighia glabra L.) 0,03% standaryzowany na zawartość witaminy C (kwas askorbinowy).
Kraj pochodzenia soku z owoców granatu: Izrael
Wartość odżywcza | w 100 ml (sugerowana porcja) |
Wartość energetyczna | 224 kJ / 54 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 0,2 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany, w tym: | 12 g |
Cukry | 10 g |
Białko | 0,2 g |
Sól | 0 g |
Ze względu na zwartość naturalnych składników – kolor, zapach i smak poszczególnych partii mogą się różnić. Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym.
Masa netto
250 ml
Zalecane dzienne spożycie
Sugerowana porcja: 100 ml. Sok można rozcieńczyć wodą w dowolnej proporcji. Nie zalewać wrzątkiem. Przed spożyciem wstrząsnąć, występujący osad jest zjawiskiem naturalnym.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w temperaturze pokojowej (15–25 °C). Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętej butelce i spożyć w ciągu 14 dni.
Cechy produktu
- Płeć
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Pora stosowania
- Smak
- Sposób aplikacji