Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPPaczkomat INPOST
Ten produkt bierze udział w promocji. Zobacz promocję: ZIELNIK DOZ syropy 2+1
ZobaczZielnik DOZ
Syrop Pigwowiec
Składniki: Sok z owoców pigwowca japońskiego NFC 55% (Chaenomeles
japonica), cukier, koncentrat soku z aceroli BIO (Malpighia glabra L.)
standaryzowany na zawartość witaminy C (kwas askorbinowy).
Potrzeba życia w zgodzie z naturą oraz czerpania
z niej tego co najlepsze, zainspirowały nas
do stworzenia Zielnika DOZ.
*Wyprodukowany z soku NFC, nie z koncentratu.
Bez aromatów. Produkt pasteryzowany.
Pokaż wszystkie produkty ZIELNIK DOZ
Pokaż wszystkie produkty linii Soki i syropy marki ZIELNIK DOZ
Producent
DOZ S.A.Al. Jerozolimskie 134
Warszawa
Opis
ZIELNIK DOZ, syrop pigwowiec – został wyprodukowany na bazie soku NFC (z ang. non from concentrate) z owoców pigwowca japońskiego z dodatkiem cukru, koncentratu soku aceroli BIO oraz standaryzowanej na zawartość witaminy C. Produkt pasteryzowany, bez aromatów.
Skład
Sok z owoców pigwowca japońskiego NFC 55% (Chaenomeles japonica), cukier, koncentrat soku z aceroli BIO (Malpighia glabra L.) standaryzowany na zawartość witaminy C (kwas askorbinowy).
Wartość odżywcza: | w 100 ml syropu | w 30 ml (sugerowanej porcji) |
Wartość energetyczna | 1161 kJ / 273 kcal | 340 kJ / 80 kcal |
Tłuszcz | 0 g | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0 g |
Węglowodany | 66 g | 20 g |
w tym cukry | 64 g | 19 g |
Białko | 0 g | 0 g |
Sól | 0 g | 0 g |
Masa netto
250 ml
Zalecane dzienne spożycie
Sugerowana porcja – 30 ml. Przed spożyciem wstrząsnąć i rozcieńczyć z wodą w stosunku 1:5.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Przechowywać w suchym miejscu oraz chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętej butelce i spożyć w ciągu 21 dni.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Ze względu na zawartość naturalnych składników – kolor, zapach i smak poszczególnych partii mogą się różnić. Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Smak
- Sposób aplikacji