dr nauk chemicznych Joanna Orzeł
![Joanna Orzeł](https://azcdn.doz.pl/image/d/author/41009f9b-scale-200x200.jpg)
Pracownik Instytutu Chemii Uniwersytetu Śląskiego. Interesuje się analizą fizykochemiczną, dlatego dużą część badań poświęca żywności. Swoje pasje rozwija poprzez pracę naukową. Prywatnie zapalona podróżniczka kulinarna, zafascynowana odkrywaniem nowych smaków.
Wszystkie publikacje autora
-
Kolagen na stawy dla sportowców – jak wybrać najlepszy?
Przeczytane 2140 razy
5 min
-
Liście Boldo – charakterystyka, właściwości, zastosowanie, przeciwwskazania
Przeczytane 8121 razy
3 min
-
Dzięgiel chiński – właściwości, zastosowanie, stosowanie Dong Quai
Przeczytane 13909 razy
4 min
-
Eugenol – charakterystyka, właściwości, zastosowanie, szkodliwość
Przeczytane 22042 razy
5 min
-
Lateks – charakterystyka, właściwości, zastosowanie, szkodliwość
Przeczytane 15840 razy
5 min