O produkcie
Producent
PETER MOLLEROpis
Tran Norweski Moller's jest produkowany od 1854 roku. Tran z wątroby dorsza jest naturalnym źródłem kwasów tłuszczowych omega-3 oraz witaminy D i A. Dzienna dawka (5 ml) zawiera więcej niż 1 g kwasów omega-3 oraz odpowiednią dawkę witaminy D. Witamina E chroni zawarte w tranie nienasycone kwasy tłuszczowe. Od 3 roku życia.
Składniki
(5 ml):
Witamina A 250 mcg, witamina D 10 mcg, witamina E 10 mg, kwasy tłuszczowe omega-3 1,2 g. Aromat owocowy.
olej z wątroby dorsza, aromat titti-frutti, octan DL-alfa-tokoferylu, mieszanina tokoferoli E306 (przeciwutleniacz).
Właściwości składników
Zaleca się w celu uzupełnienia diety w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe omega-3 (DHA, EPA) oraz witaminy A, D i E.
Zalecane dzienne spożycie
Przyjmować 5 ml dziennie (1 mała łyżeczka).
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
- Suplement diety nie może być stosowany jak substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
- Przechowywać w temperaturze pokojowej.
- Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.
- Chronić od wilgoci i światła.