Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEPaczkomat INPOSTOdbiór w punkcie DHL
O produkcie
Opis
Allnutrition Nutlove Whole Nuts, orzechy laskowe w czarnej, mlecznej i białej czekoladzie – przekąska w postaci chrupiących orzechów laskowych oblanych czekoladą ciemną, mleczną i białą. Nie zawiera dodatku cukru, a jako jego zamiennik zastosowany został maltitol.
Skład
Orzechy laskowe prażone 29% , czekolada 24% (miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitole, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny [z soi], naturalny aromat waniliowy), czekolada mleczna 24% (substancja słodząca: maltitole, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny [z soi], naturalny aromat waniliowy), czekolada biała 23% (substancja słodząca: maltitole, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna [z soi], naturalny aromat waniliowy), kawa mielona 0,6% , substancja glazurująca: guma arabska, czekolada: masa kakaowa minimum 54%, czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 34%.
Zawarte alergeny: zawiera mleko (laktozę), soję, orzechy laskowe.
Wartość odżywcza | w 100 g |
Wartość energetyczna | 2394,85 kJ / 572 kcal |
Tłuszcz | 45 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 43 g |
- w tym cukry | 5,4 g |
- w tym poliole | 32 g |
Błonnik | 5,3 g |
Białko | 8,8 g |
Sól | 0,1 g |
Masa netto
300 g
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek z zawartych składników. Produkt nie może być używany jako substytut zróżnicowanej diety. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Zawiera substancje słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Spożycie przez dzieci poniżej 3 lat pod kontrola rodziców ze względu na możliwość zakrztuszenia się.
Cechy produktu
- Płeć
- Zalecenia żywieniowe
- Wiek
- Typ produktu
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Pora stosowania
- Smak
- Sposób aplikacji
- Alergeny