Plan by DOZ, Baton owocowo-owsiany, jabłko banan, 40 g

baton, deser, jabłkowy, bananowy

3.99 zł
Potrzebujesz konsultacji z dietetykiem?

Umów się na najbliższy dostępny termin.

Dostawa

  • ODBIÓR W APTECE

    BEZPŁATNIE

  • Kurier DHL

    9.99 zł

  • Paczkomat InPost

    9.99 zł

  • Odbiór w punkcie DHL

    9.99 zł

  • Wysyłka zagraniczna

    29.99 zł

O produkcie

Opis

Plan by DOZ, Baton owocowo-owsiany, jabłko banan, 40 g

  • środek spożywczy
  • dobra przekąska

Skład

zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony przecier jabłkowy, jabłko suszone 23%, płatki owsiane 11%, przecier bananowy suszony 3%, maltodekstryna, olej rzepakowy, len mielony odtłuszczony 1%.

Wartość odżywcza w 40 g (1 baton) w 100 g
Wartość energetyczna 5780kJ/ 137 kcal 1451 kJ/ 343 kcal
Tłuszcz, w tym: 1,7 g 4,3 g
kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g 0,5 g
Węglowodany, w tym: 28 g 71 g
cukry 22 g 56 g
Błonnik 2,2 g 5,6 g
Białko 1,1 g 2,8 g
Sól 0,02 g 0,04 g

Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy, soję i nasiona sezamu.

Zawiera naturalnie występujące cukry.

Masa netto

40 g

Właściwości

Plan by DOZ, Baton owocowo-owsiany, jabłko banan, 40 g

  • idealne źródło błonnika
  • bez dodatku cukrów
  • nie zawiera aromatów
  • odpowiedni dla Wegan

Przeciwwskazania i środki ostrożności

  • Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze 8-25oC.
  • Chronić przed źródłami ciepła.

Producent

DOZ S.A.
Al. Jerozolimskie 134
Warszawa
Polecane artykuły
  • Spożywanie surowych warzyw i owoców to zwyczaj bardzo dobry dla zdrowia. Produkty te zawierają dużo witamin i mikroelementów, błonnika, antyoksydantów i innych korzystnych dla zdrowia składników. Jednak, aby jedzenie świeżych jarzyn było dla nas bezpieczne, należy właściwie je przygotować, aby usunąć z nich szkodliwe substancje i chorobotwórcze mikroorganizmy.

  • Lubczyk jest stosunkowo mało znanym ziołem w naszym kraju, ale pomimo tego część osób nie wyobraża sobie rosołu czy krupniku bez jego dodatku podczas przygotowywania wywaru. Czy lubczyk posiada właściwości lecznicze? Do jakich potraw można go dodawać? Kto nie powinien go spożywać? Podpowiadamy.

  • Kwiaty są produktem kojarzącym się przede wszystkim z ich pięknym wyglądem pozwalającym na udekorowanie pomieszczenia. Niezależnie od tego, czy mowa o kwiatach ciętych, czy doniczkowych, hoduje się je głównie ze względu na ich wygląd, czasem także zapach. Okazuje się jednak, że niektóre kwiaty są jadalne i mogą służyć nie tylko jako dekoracja potrawy, ale też jako osobne danie. Jakie właściwości prozdrowotne mają jadalne kwiaty? Które kwiaty można jeść? Podpowiadamy.

Twoje sugestie

Dokładamy wszelkich starań, aby podane zdjęcie i opis oferowanych produktów były aktualne, w pełni prawidłowe oraz kompletne. Jeśli widzisz błąd, poinformuj nas o tym.

Zgłoś uwagi
Porozmawiaj z farmaceutą
Infolinia: 800 110 110

Zadzwoń do nas jeśli potrzebujesz porady farmaceuty.
Jesteśmy dla Ciebie czynni całą dobę, 7 dni w tygodniu, bezpłatnie.

Umów E-Wizytę
Przeziębienie?
Umów e-wizytę!

Dietetyk, dziś o 20:00

lek. Piotr Brzuchalski

Umów e-wizytę
Dlaczego DOZ.pl
Niższe koszta leczenia

Darmowa dostawa do Apteki
Bezpłatna Infolinia dla Pacjentów.

Bezpieczeństwo

Weryfikacja interakcji leków.
Encyklopedia leków i ziół

Wsparcie w leczeniu

Porady na czacie z Farmaceutą.
E-wizyta z lekarzem specjalistą.

Newsletter

Bądź na bieżąco z DOZ.pl

Ważne: Użytkowanie Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Szczegółowe informacje w Regulaminie.

Zamnij