Diet-Food, makaron konjac shirataki, ryż, 1000 g
Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty DIET-FOOD
Producent
MIPAMA E.Z. Szafarz Sp.j.Rogatka 14 Z
62-860 Opatówek
sklep@diet-food.pl
Opis
Diet-Food, makaron konjac shirataki, ryż – lekki i niskokaloryczny produkt na bazie mąki z rośliny konjac. Zawiera naturalny błonnik – glukomannan, znany ze swoich właściwości sycących. Makaron nie ma wyrazistego smaku – doskonale wchłania aromaty przypraw i sosów, dzięki czemu świetnie sprawdza się w kuchni azjatyckiej i europejskiej. Jest odpowiedni dla wegan, osób na diecie ketogenicznej i niskokalorycznej.
Kraj pochodzenia: Chiny
Składniki
woda, mąka z rośliny Konjac, wodorotlenek wapnia
| Wartości odżywcze | w 100 g |
| Wartość energetyczna | 33 kJ / 8 kcal |
| Tłuszcz | < 0,1 g |
| – w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
| Węglowodany | 1,1 g |
| – w tym cukry | < 0,2 g |
| Błonnik | 1,8 g |
| Białko | 0,3 g |
| Sól | < 0,03 g |
Masa netto
1000 g (po odcieku)
Sposób użycia
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Specyfika


