Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty BEKETO
Pokaż wszystkie produkty linii Kitchen marki BeKeto
Producent
BEKETO SP. Z O.O.Aleja Wincentego Witosa 31/3 00-710 Warszawa
00-710 Warszawa
biuro@beketo.pl
Opis
BeKeto, spód do pizzy keto, bezglutenowy – zawiera mniej węglowodanów niż tradycyjne odpowiedniki oraz zachowuje smak i teksturę klasycznego spodu do pizzy. Produkt polecany szczególnie dla osób na diecie ketogennej, niskowęglowodanowej oraz bezglutenowej.
Skład
woda, mąka migdałowa, błonnik (babka lancetowata, bambus, jabłko), białka jaj, sól, substancje spulchniające (winian potasu, wodorowęglan sodu), substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Zawarte alergeny: migdały, jajka, może zawierać soję, sezam.
Wartości odżywcze | w 100 g | w 150 g |
Wartość energetyczna | 1681 kJ / 407 kcal | 2521 kJ / 611 kcal |
Tłuszcze | 35 g | 53 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2,9 g | 4,4 g |
Węglowodany | 1,6 g | 2,4 g |
Cukry | 1,5 g | 2,3 g |
Błonnik | 12 g | 18 g |
Białko | 15 g | 23 g |
Sól | 1,5 g | 2,3 g |
Masa netto
150 g
Zalecane dzienne spożycie
Porcja dzienna: 1 spód do pizzy 150 g
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin. Przechowywać hermetycznie zamknięte w lodówce. Można zamrażać.
Produkt ma jasnobrązowy kolor oraz smak i kolor charakterystyczny dla tego rodzaju produktów. Specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Dieta
- Typ produktu
- Główny składnik
- Specyfika
- Alergeny