Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty BEKETO
Pokaż wszystkie produkty linii Kitchen marki BeKeto
Producent
BEKETOAl. Wincentego Witosa 31 lok.3
00-710 Warszawa
Opis
BeKeto, niskowęglowodanowy croissant – rogalik bogaty w białko, zawierający mniej węglowodanów niż klasyczne odpowiedniki, sprawdzi się idealnie, jako szybka i sycąca przekąska. Produkt polecany szczególnie dla osób na diecie ketogennej, niskowęglowodanowej.
Skład
Tłuszcz roślinny (shea, olej słonecznikowy, olej rzepakowy), gluten, mąka pszenna, białko sojowe, polidekstroza, substancje słodzące (erytrytol i stewia), drożdże, włókna roślinne, (owsiane, pszenne), białka mleka, guma arabska, konserwanty (kwas sorbowy i propionian wapnia), emulgator (lecytyna sojowa), naturalne aromaty, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sól.
Zawarte alergeny: gluten, pszenica, soja, mleko.
Wartości odżywcze | w 100 g | w 50 g |
Wartość energetyczna | 1414 kJ / 338 kcal | 707 kJ / 169 kcal |
Tłuszcze | 23,6 g | 11,8 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g | 5,5 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 0 g | 0 g |
Węglowodany | 11,7 g | 5,9 g |
Cukry | 0,6 g | 0,3 g |
Cukry złożone | 8,5 g | 4,3 g |
Poliole | 0 g | 0 g |
Błonnik | 8 g | 4 g |
Białko | 17,7 g | 8,9 g |
Sól | 0,4 g | 0,2 g |
Masa netto
50 g
Przeznaczenie
Produkt gotowy do spożycia.
Zalecane dzienne spożycie
Porcja dzienna: 1 croissant (50 g)
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Dieta
- Wiek
- Typ produktu
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Specyfika
- Układy narządowe
- Smak
- Alergeny