Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty BEKETO
Pokaż wszystkie produkty linii Kitchen marki BeKeto
Producent
BEKETOAl. Wincentego Witosa 31 lok.3
00-710 Warszawa
Opis
BeKeto, niskowęglowodanowy croissant z nadzieniem czekoladowym – rogalik bogaty w białko, zawierający mniej węglowodanów niż klasyczne odpowiedniki, sprawdzi się idealnie, jako szybka i sycąca przekąska. Produkt polecany szczególnie dla osób na diecie ketogennej, niskowęglowodanowej.
Skład
Tłuszcz roślinny (shea, olej słonecznikowy, olej rzepakowy), gluten, mąka pszenna, ciemna czekolada (7,7%) (miazga kakaowa, hydrolizowany kolagen, masło kakaowe, błonnik roślinny, kakao w proszku, białka mleka, emulgatory (lecytyna sojowa, polirycynooleinian poliglicerolu), substancja słodząca (sukraloza), przeciwutleniacz ( α-tokoferol)], białko sojowe, polidekstroza, substancje słodzące (erytrytol i stewia), drożdże, włókna roślinne, (owsiane, pszenne), białka mleka, guma arabska, substancje konserwujące (kwas sobrynowy i propionian wapnia), emulgator (lecytyna sojowa), naturalne aromaty, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sól.
Zawarte alergeny: gluten, pszenica, soja, mleko.
Wartości odżywcze | w 100 g | w 55 g |
Wartość energetyczna | 1478 kJ / 354 kcal | 813 kJ / 195 kcal |
Tłuszcze | 24,9 g | 13,7 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g | 6,6 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 0 g | 0 g |
Węglowodany | 11,1 g | 6,1 g |
Cukry | 0,6 g | 0,3 g |
Cukry złożone | 8,0 g | 4,4 g |
Poliole | 0 g | 0 g |
Błonnik | 8,7 g | 4,8 g |
Białko | 18,8 g | 10,3 g |
Sól | 0,4 g | 0,2 g |
Masa netto
55 g
Przeznaczenie
Produkt gotowy do spożycia.
Zalecane dzienne spożycie
Porcja dzienna: 1 croissant (55 g)
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Dieta
- Wiek
- Typ produktu
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Specyfika
- Układy narządowe
- Smak
- Alergeny