Vitaler's Tran norweski, pomarańczowy, płyn, 250 ml
Formy dostawy dla tego produktu
- 
            ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
 - 
            WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
 - 
            ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
 
O produkcie
Opis
Vitaler's Tran norweski, pomarańczowy – suplement diety w postaci płynnej. Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3. roku życia i dorosłych. Smak pomarańczowy.
Składniki
Olej z wątroby dorsza, przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli, cholekalcyferol, naturalny aromat pomarańczowy.
| Składnik | 1 łyżeczka (5 ml) | %RWS* | 
| Kwasy tłuszczowe omega-3, w tym: | 1200 mg | - | 
| kwas dokozaheksaenowy (DHA) | 600 mg | - | 
| kwas eikozapentaenowy (EPA) | 400 mg | - | 
| Witamina A | 300 µg | 38% | 
| Witamina D | 15 µg (600 IU) | 300% | 
| Witamina E | 3 mg | 25% | 
*Referencyjna Wartość Spożycia
Właściwości składników
DHA – wspomaga funkcjonowanie mózgu i prawidłowe widzenie.
Witamina A – wspiera układ immunologiczny.
Witamina D – wpływa a zachowanie zdrowych kości.
Witamina E – wspomaga ochronę przed stresem oksydacyjnym.
Zalecane dzienne spożycie
Dzieci powyżej 3. roku życia i dorośli: 1 łyżeczka (5 ml) dziennie.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
W okresie ciąży i karmienia piersią przed zastosowaniem należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Preparat jest suplementem diety, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić od światła i wilgoci. Przechowywać w temperaturze 0 - 25°C, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Cechy produktu
- Płeć
 
- Wiek
 
- Typ produktu
 
- Postać
 
- Działanie/właściwości
 
- Problem
 
- Główny składnik
 
- Część ciała
 
- Układy narządowe
 
- Pora stosowania
 
- Smak
 
- Sposób aplikacji
 
                                                            
                                
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
                    

