Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier GLSKurier DHLKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty i punkty odbioru GLSAutomaty DHL i punkty POPPaczkomat INPOST
O produkcie
Opis
6PAK Mass Pak - to suplement diety ze składnikami odżywczymi, wzbogacony w monohydrat kreatyny, taurynę i L-glicynę. Produkt przeznaczony dla osób dorosłych.
Zawiera substancję słodzącą.
Smak słony karmel.
Składniki
Maltodekstryna (69%), glukoza (14%), koncentrat białka serwatkowego (z mleka) (8%), monohydrat kreatyny (2,28%), tauryna (2%), L-glicyna (2%), aromaty, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), sól, substancja słodząca (sukraloza).
Wartość odżywcza | 100 g |
Wartość energetyczna | 1630 kJ / 384 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 1,5 g |
kwasy tluszczowe nasycone | 0,7 g |
Węglowodany, w tym: | 79 g |
cukry | 33 g |
Błonnik | - |
Białko | 13 g |
Sól | 0,13 g |
Maltodekstryna | 69 g |
Glukoza | 14 g |
Koncentrat białka serwatkowego | 8 g |
Monohydrat kreatyny, w tym: | 2,28 g |
kreatyna | 2 g |
Tauryna | 2 g |
L-glicyna | 2 g |
Masa netto
3 kg
Właściwości składników
Białko - wpływa na wzrost masy mięśniowej oraz zdrowie kości.
Zalecane dzienne spożycie
Dorośli: 3,5 miarki (100 g) dziennie.
Porcję rozpuścić w 200 ml wody lub odtłuszczonego mleka. Spożywać rano, przed lub po treningu.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Preparat nie jest przeznaczony dla dzieci, kobiet w ciąży i karmiących piersią. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Preparat jest suplementem diety, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić od światła i wilgoci. Przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 25°C. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 miesięcy.
Cechy produktu
- Płeć
- Zalecenia żywieniowe
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Część ciała
- Specyfika
- Pora stosowania
- Smak
- Sposób aplikacji