O produkcie
Pokaż wszystkie produkty HIMALAYA SPARKLY WHITE
Producent
The Himalaya Drug CompanyElizabetes 11-10
LV-1010 Riga
contactus@himalayawellness.com
Opis
Himalaya Sparkly White
Płyn do płukania jamy ustnej – posiada unikalną formułę opartej na technologii enzymów roślinnych z Papaji i Ananasa. Pomaga łagodnie usunąć przebarwienia z powierzchni zębów w ciągu dwóch tygodni, pozostawiając zęby wyraźnie bielsze i lśniące.
Składniki/Ingredients
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, benzyl alcohol, Sodium Benzoate, Flavour, Citric Acid, Sodium Chloride, PVM/MA Copolymer, Tetrasodium Pyrophosphate, Sucralose, Cetylpyridinium Chloride, Sodium Fluoride, Ethyl Menthane Carboxamide, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Oil, Papain, Bromelain, Cl 42090
Właściwości
Himalaya Sparkly White, płyn do płukania jamy ustnej
- Skutecznie usuwa przebarwienia z powierzchni zębów w ciągu dwóch tygodni.
- Brak chemicznych wybielaczy.
- Usuwa do 99,9% bakterii.
- Pomaga zapobiegać odkładaniu się płytki nazębnej.
- Zapewnia długotrwale świeży oddech.
- Ma przyjemny miętowy, łagodny smak.
- Nie zawiera alkoholu.
- Nie zawiera fluoru.
Aktywne składniki:
Ananas – zawiera naturalny enzym, bromelinę, która rozpuszcza przebarwienia na szkliwie zębów.
Papaja – zawiera enzym, papainę, który jest łagodnym środkiem wybielającym usuwającym przebarwienia ze szkliwa.
Przeznaczenie
Do codziennej higieny jamy ustnej.
Stosowanie
Napełnić nakrętkę płynem do płukania ust (15 ml), dokładnie wypłukać i wypluć po 30 sekundach. Nie połykać.
Uwagi
Zawiera fluorek sodu (225 ppm F). Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Nie przechowywać w temperaturze poniżej 5°C. Przechowywać poza zasięgiem dzieci. Nie zaleca się stosowania u dzieci poniżej 6 roku życia. W przypadku przypadkowego połknięcia większej ilości niż ilość użyta do płukania, należy zasięgnąć pomocy lekarskiej.
Cechy produktu
- Płeć
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Problem
- Główny składnik
- Część ciała
- Specyfika
- Pora stosowania
- Smak
- Sposób aplikacji