Diet-Food, Cacakoko, Bio Krem Kokosowy z Kakao, 200 g
Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty DIET-FOOD
Producent
MIPAMA E.Z. Szafarz Sp.j.Rogatka 14 Z
62-860 Opatówek
sklep@diet-food.pl
Opis
Diet-Food, Cacakoko, Bio Krem Kokosowy z Kakao – słodka rozkosz stworzona z trzech prostych składników: musu kokosowego, syropu kokosowego i aromatycznego kakao. Bez dodatku oleju palmowego, tylko czysty, ekologiczny smak. To doskonała propozycja dla osób na diecie ketogenicznej, wegan i wegetarian, a także wszystkich, którzy poszukują zdrowej alternatywy dla tradycyjnych kremów czekoladowych.
Kraj pochodzenia: Polska
Składniki
bio syrop kokosowy 53 %, bio mus kokosowy 42 %, bio kakao 5 %.
Zawarte alergeny: może zawierać orzechy oraz sezam.
| Wartości odżywcze | w 100 g |
| Wartość energetyczna | 1865 kJ / 451 kcal |
| Tłuszcz | 28 g |
| – w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 26 g |
| Węglowodany | 41 g |
| – w tym cukry | 40 g |
| Białko | 4,6 g |
| Sól | 0,08 g |
Masa netto
200 g
Właściwości
- 100% bio składniki z certyfikowanych upraw.
- Bez oleju palmowego i białego cukru.
- Delikatna, kokosowo-czekoladowa konsystencja.
- Odpowiedni dla wegan, wegetarian i osób na diecie keto.
- Idealny jako zamiennik tradycyjnych kremów do smarowania.
Przeznaczenie
Dla osób poszukujących zdrowej, ekologicznej alternatywy dla tradycyjnych kremów czekoladowych – odpowiedni dla całej rodziny, wegan oraz osób na diecie ketogenicznej. Najlepiej smakuje jedzony prosto ze słoiczka, ale doskonale sprawdzi się jako dodatek do pieczywa, naleśników, owsianki, smoothie, a także jako składnik domowych ciast i deserów.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wierzchnia warstwa oleju jest zjawiskiem naturalnym. Przed użyciem dobrze wymieszaj.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Specyfika
- Smak


