Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty FRANK&OLI
Pokaż wszystkie produkty linii Keto marki Frank&Oli
Producent
FRANK&OLI SP. Z O.O.Lisia 31
05-270 Marki
hallo@frankoli.com
Importer
MERKURY S.A.Sejneńska 16
15-399 Białystok
Opis
Frank&Oli, Keto miękkie ciasteczko, kokos i orzech nerkowca – idealna przekąska dla osób na diecie ketogenicznej, które nie chcą rezygnować ze słodkich smaków. Zawiera kokos, błonnik z cykorii i migdały. Produkt certyfikowany znakiem Przekreślonego Kłosa, symbolem bezpiecznej żywności bezglutenowej.
Składniki
Kokos 36% ( miazga kokosowa 22%, wiórki kokosowe 14%), błonnik z korzenia cykorii (inulina), mąka z orzechów migdałowych, orzechy nerkowca 6%, emulgator: lecytyny z rzepaku, sól himalajska.
Zawarte alergeny: migdały, orzechy nerkowca, może zawierać nasiona sezamu, inne orzechy, orzeszki ziemne oraz mleko.
Wartość odżywcza | na 100 g | na porcję 50 g (1 ciastko) |
Wartość energetyczna | 1917 kJ / 465 kcal | 958 kJ / 233 kcal |
Tłuszcz | 34,9 g | 17,5 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22,6 g | 11,3 g |
Węglowodany | 13,1 g | 6,6 g |
- w tym cukry | 9,0 g | 4,5 g |
Błonnik | 33,8 g | 16,9 g |
Białko | 7,7 g | 3,8 g |
Sól | 0,63 g | 0,32 g |
Masa netto
50 g
Właściwości
Keto miękkie ciasteczko, kokos i orzech nerkowca, Frank&Oli, to zdrowa i smaczna przekąska, która łączy naturalne składniki z delikatną konsystencją. Stworzone z myślą o osobach na diecie ketogenicznej, weganach oraz wszystkich, którzy poszukują słodyczy bez dodatku cukru i sztucznych ulepszaczy. W składzie znajduje się kokos oraz błonnik z korzenia cykorii.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych. Spożywać jako część zrównoważonej diety, nie jako jedyne źródło pożywienia.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Specyfika
- Smak
- Alergeny