Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty PURELLA
Podmiot odpowiedzialny
FOODWELL SP. Z O.O.Fabryczna 5
00-446 Warszawa
Opis
Purella Superfoods, baton antioxidant wiśnia-truskawka – przekąska bez dodatku cukru, zawierająca naturalne składniki roślinne. W składzie znajduje się m.in. pasta daktylowa, żurawina, wiśnia liofilizowana oraz ekstrakty owocowo-warzywne.
Składniki
pasta daktylowa, pasta mango-marakuja (mango, marakuja); żurawina suszona 3,3 % (żurawina, zagęszczony sok jabłkowy, olej słonecznikowy); błonnik z cykorii, tłuszcz shea, maka ryżowa, suszony burak czerwony w proszku, suszone nasiona żurawiny 1,1 %, wiśnia liofilizowana 1 %, zagęszczony sok truskawkowy 0,4 %, ekstrakty owocowo-warzywne* 0,3 % [ekstrakt z liści zielonej oliwki (Olea europaea L.), ekstrakt z pestek winogron (Vitis vinifera L.), ekstrakt z granatu (Punica granatum L.), ekstrakt z zielonej herbaty (Camellia sinensis (L.) Kuntze), ekstrakt z grejpfruta (Citrus paradisi Macfad), ekstrakt z borówki czarnej (Vaccinum myrtillus L.), ekstrakt z białych winogron (Vitis vinifera L.), ekstrakt z czerwonych winogron (Vitis vinifera L.), hesperydyna cytrusowa (Citrus sinensis (L.) Osbeck)]. *zawierające polifenole.
Zawarte alergeny: może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy, orzeszki arachidowe, soję, mleko oraz nasiona sezamu.
Wartość odżywcza | na 100 g |
Wartość energetyczna | 1455 kJ / 344 kcal |
Tłuszcz | 3,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 71 g |
- w tym cukry | 61 g |
Błonnik | 10 g |
Białko | 2,9 g |
Sól | 0,30 g |
Masa netto
40 g
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w suchym miejscu, bez obcych zapachów, bez dostępu do wilgoci i promieni słonecznych. Należy pamiętać, że zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia mają istotne znaczenie.
Cechy produktu
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Specyfika
- Smak
- Alergeny