Naura, wafle pszenne o smaku śmietankowym, 100 g
Naura, wafle pszenne o smaku śmietankowym, 100 g
przekąska, wafle, bez dodatku cukru
Produkt niedostępny online
Powiadom o dostępnościFormy dostawy dla tego produktu
- 
            ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
- 
            WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
- 
            ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty NAURA
Producent
NAURASejneńska 16
15-399 Białystok
biuro@naura.pl
Importer
MERKURY S.A.Sejneńska 16
15-399 Białystok
Opis
Naura, wafle pszenne o smaku śmietankowym – kruche i delikatne wafelki, które zaspokoją apetyt na słodką przekąskę bez dodatku cukru. Dzięki prostemu składowi i łagodnemu smakowi świetnie sprawdzą się zarówno jako dodatek do kawy, jak i szybka przekąska w ciągu dnia.
Składniki
mąka pszenna 76,3 % , olej rzepakowy, mleko w proszku odtłuszczone, sól, aromat, substancja słodząca (erytrytol), substancja spulchniająca (węglany sodu), substancja słodząca (glikozydy stewiolowe ze stewii).
Zawarte alergeny: gluten, pszenica, mleko.
| Wartość odżywcza | na 100 g/ml | 
| Wartość energetyczna | 1869 kJ / 445 kcal | 
| Tłuszcz | 15 g | 
| - w tym kwasy nasycone | 1,4 g | 
| Węglowodany | 63 g | 
| - w tym cukry | 3,2 g | 
| Błonnik | 3,5 g | 
| Białko | 12 g | 
| Sól | 1,8 g | 
Masa netto
100 g
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Nie może być stosowany jako jedyne źródło pożywienia. Nie może być stosowany jak substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Przechowywać w temperaturze pokojowej (15-25°C), w suchym miejscu. Chronić przed światłem i wilgocią. Nie spożywać, jeśli opakowanie było wcześniej otwierane lub uszkodzone.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Typ produktu
- Główny składnik
- Specyfika
- Alergeny
 
                                                             
                             
                             
                             
                             
                             
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
                    

