Haddrell's, Manuka Honey, miód manuka UMF10+, MGO261+, 500 g
Formy dostawy dla tego produktu
- 
            ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
- 
            WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
- 
            ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty HADDRELL’S OF CAMBRIDGE
Podmiot odpowiedzialny
LYSI POLSKAmarsz. Piłsudskiego 18D/10
81-378 Gdynia
kontakt@lysi.com.pl
Opis
Haddrell's, Manuka Honey, miód manuka UMF10+, MGO261+ – miód o średniej mocy działania i wyraźnym, ziemistym smaku, który codziennie wybierają miłośnicy miodów manuka. Zawiera istotny poziom unikalnych właściwości bioaktywnych i doskonale smakuje zarówno samodzielnie, jak i jako dodatek do pieczywa czy naleśników.
Składniki
Miód nektarowy Mānuka.
| Wartości odżywcze | w 100 g | w porcji (5 g) | 
| Wartość energetyczna | 1401 kJ / 330 kcal | 70 kJ / 17 kcal | 
| Tłuszcz | 0,0 g | 0,0 g | 
| - w tym kwasy nasycone | 0,0 g | 0,0 g | 
| Węglowodany | 82,4 g | 4,1 g | 
| - w tym cukry | 82,1 g | 4,1 g | 
| Białko | 0,3 g | 0,0 g | 
| Sól | 0,0 g | 0,0 g | 
Masa netto
500 g
Właściwości
Haddrell's, Manuka Honey, miód manuka UMF10+, MGO261+, nowozelandzki miód o umiarkowanej sile działania i charakterystycznym, głębokim smaku, ceniony za naturalnie występujące właściwości bioaktywne. Zawiera wyższy poziom związków typowych dla miodów manuka niż wersje o niższej numeracji, dzięki czemu idealnie nadaje się do codziennego stosowania. Jego gęsta konsystencja i wyrazisty, ziemisty aromat sprawiają, że świetnie smakuje zarówno solo – jedzony łyżeczką – jak i w roli dodatku do tostów, pieczywa czy naleśników.
Przeznaczenie
Odpowiedni do codziennego spożycia jako naturalny dodatek do napojów, śniadań, deserów.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Nie podawać miodu dzieciom poniżej 12. miesiąca życia. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji. Produkt naturalny, krystalizacja miodu jest zjawiskiem normalnym i nie wpływa na jego jakość.
Cechy produktu
- Typ produktu
- Główny składnik
- Specyfika
- Smak



 
                                                             
                                                             
                                                             
                             
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
                    

