Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier GLSKurier DHLKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty i punkty odbioru GLSAutomaty DHL i punkty POPPaczkomat INPOST
O produkcie
Opis
Allnutrition Collagen Fish 10 000 mg - to suplement diety w postaci proszku, który zawiera hydrolizat kolagenu rybiego, witaminę C oraz kwas hialuronowy. Produkt przeznaczony dla osób dorosłych.
Zawiera substancję słodzącą.
Smak pomarańczowy.
Składniki
Hydrolizat kolagenu rybiego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, witamina C (kwas l-askorbinowy), aromaty, maltodekstryna, stabilizator: guma akacjowa, substancja słodząca: sukraloza, barwnik: karoteny, kwas hialuronowy (hialuronian sodu).
Składniki | 1 porcja (12 g) | %RWS* |
Hydrolizat kolagenu rybiego | 10000 mg | - |
Witamina C | 400 mg | 500% |
Kwas hialuronowy | 50 mg | - |
*Referencyjna Wartość Spożycia.
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, soję, mleko, jaja i produkty pochodne.
Masa netto
480 g
Właściwości składników
Witamina C - pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania kości.
Zalecane dzienne spożycie
Dorośli: 1 porcja produktu (12 g = 2 miarki) dziennie. Porcję rozpuścić w 150-200 ml wody, dokładnie wymieszać i wypić.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt przeznaczony dla osób powyżej 18. roku życia. Osoby chorujące na kamicę nerkową oraz mające tendencję do tworzenia kamieni nerkowych nie powinny spożywać preparatu.
Preparat jest suplementem diety, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić od światła i wilgoci. Przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 25°C. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Cechy produktu
- Płeć
- Zalecenia żywieniowe
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Problem
- Główny składnik
- Część ciała
- Pora stosowania
- Smak
- Sposób aplikacji
- Alergeny