Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPPaczkomat INPOST
O produkcie
Opis
Bakalland Ba!, żurawina i karmel, uroda, baton zbożowy – przekąska w postaci zbożowego batona z żurawiną i karmelkami, z polewą z białej czekolady. Zawiera dodatek kolagenu, cynku i witaminy C.
Skład
Składniki zbożowe 32% (płatki owsiane pełnoziarniste 15%, grys kukurydziany, mąka pszenna, ekspandowane ziarno: żyta 0,9%, owsa 0,9%, pszenicy 0,8%; mąka ryżowa, kasza kukurydziana, otręby pszenne), miód piekarniczy 22%, żurawina kandyzowana cięta 18,9% (żurawina 60%, cukier, olej słonecznikowy); czekolada biała 12% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyna sojowa, aromat]; maltodekstryna, karmel rozdrobniony 3% [cukier, laktoza (z mleka), odtłuszczone mleko w proszku, masło (z mleka), sól, olej kokosowy, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyna sojowa]; kolagen 1,9%, olej słonecznikowy, mleko w proszku odtłuszczone, cukier, emulgator: lecytyny, sól, ekstrakt z aceroli 0,2%, aromaty, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; cynk, witamina C.
Zawarte alergeny: zawiera gluten, mleko, soję, może zawierać orzeszki ziemne, orzechy, sezam.
Wartości odżywcze | W 100 g produktu | W porcji 38 g |
Wartość energetyczna | 1620 kJ/384 kcal | 608 kJ/144 kcal |
Tłuszcz | 7,2 g | 2,7 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 3,0 g | 1,1 g |
Węglowodany | 72 g | 27 g |
w tym cukry | 43 g | 16 g |
Błonnik | 3,4 g | 1,3 g |
Białko | 6,0 g | 2,3 g |
Sól | 0,23 g | 0,09 g |
Witamina C | 32 mg (40%*) | 1,5 mg (15%*) |
Cynk | 4 mg (40%*) | 1,5 mg (15%*) |
* RWS - Referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)
Masa netto
38 g
Przeznaczenie
Przekąska gotowa do spożycia.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w suchym miejscu, bez obcych zapachów, bez dostępu do wilgoci i promieni słonecznych.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Smak
- Sposób aplikacji
- Alergeny