Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPPaczkomat INPOST
O produkcie
Opis
BeRaw! Kids, batonik, smak gumy balonowej – owocowa przekąska wzbogacona witaminą A, magnezem, selenem i cynkiem. Batonik posypany niebieską komosą ryżową. Kolor nadaje jabłko ze spiruliną, mikro-algą o naturalnie niebieskim zabarwieniu. Produkt nie zawiera dodatku cukru. Odpowiedni dla wegan.
Skład
Daktyle, banany, rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy i/lub bawełniany), borówka suszona 4% (borówka, zagęszczony sok jabłkowy, olej słonecznikowy), błonnik z łuski babki jajowatej, witamina A, magnez, cynk, selen, chrupki z komosy ryżowej 2% ( komosa ryżowa, koncentrat (spirulina, jabłko), masło shea), aromat naturalny.
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies lub ich odmiany hybrydowe, jaja i produkty pochodne, orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne, soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), orzechy i produkty pochodne, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzeszki pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy Queensland.
Wartości odżywcze | W 100 g produktu | W 25 g produktu |
Wartość energetyczna | 1370 kJ/323 kcal | 342 kJ/81 kcal |
Tłuszcz | 0,9 g | 0,2 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,5 g | 0,1 g |
Węglowodany | 73 g | 18,3 g |
w tym cukry | 54,8 g | 13,7 g |
Błonnik | 5,1 g | 1,3 g |
Białko | 3,2 g | 0,8 g |
Sól | 0,40 g | 0,10 g |
Witamina A | 800 μg (100%*) | 200 μg (25%*) |
Magnez | 375 mg (100%*) | 93,8 mg (25%*) |
Cynk | 10 mg (100%*) | 2,5 mg (25%*) |
Selen | 55 μg (100%*) | 13,8 μg (25%*) |
Masa netto
25 g
Przeznaczenie
Przekąska gotowa do spożycia.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w suchym miejscu, bez obcych zapachów, bez dostępu do wilgoci i promieni słonecznych.
Cechy produktu
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Smak
- Sposób aplikacji