Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Opis
Frupp, Baton liofilizowany malina – lekka, owocowa przekąska z 32% malin, przygotowana metodą liofilizacji, która zachowuje smak i wartości odżywcze owoców. Dzięki prostemu składowi i chrupiącej konsystencji idealnie sprawdza się jako zdrowa alternatywa dla tradycyjnych słodyczy.
Składniki
Malina (32%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Wartość odżywcza | na 100 g |
Wartość energetyczna | 1256 kJ/300 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 53 g |
w tym cukry | 39 g |
Błonnik | 36 g |
Białko | 3,2 g |
Sól | 0,02 g |
Masa netto
10 g
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Specyfika
- Smak