O produkcie
Opis
Środek spożywczy specjalnego przeznaczenia Real hydro 100 o smaku waniliowym to odżywka białkowa w formie proszku, która dostarcza organizmowi białko o wysokiej jakości, na które zapotrzebowanie organizmu wzrasta szczególnie w trakcie intensywnych treningów fizycznych.
Skład
Hydrolizat białka serwatki, aromat, kwas cytrynowy o smaku truskawkowym, karboksymetyloceluloza (substancja zagęszczająca), sukraloza (substancja słodząca), barwniki: koncentrat soku buraczanego, beta karoten, karmel E150c, ryboflawina E101. Zawiera substancje słodzące.
Składniki: | Zawartość w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna | 386 kcal/1616 KJ |
Tłuszcze w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
6 g 2,3 g |
Węglowodany w tym cukry |
5 g 2 g |
Błonnik | 0,6 g |
Białko | 78 g |
Sól | 0,5 g |
Aminokwasy, w tym: Leucyna Izoleucyna Walina BCAA Kwas asparaginowy Kwas glutaminowy Seryna Glicyna Histydyna Arginina Treonina Alanina Prolina Tyrozyna Metionina Cysteina Fenyloalanina Lizyna Tryptofan |
10,50 g 5,65 g 5,61 g 21,76 g 10,66 g 17,37 g 5,09 g 1,71 g 1,92 g 2,85 g 7,11 g 4,43 g 5,54 g 3,17 g 1,85 g 2,36 g 3,32 g 9,38 g 1,48 g |
Produkt nie zawiera laktozy.
Masa netto
700 g
Właściwości
Odżywka białkowa Real Hydro 100 wspiera procesy anaboliczne i budowanie masy mięśniowej, wspomaga regenerację po intensywnym treningu oraz pomaga w utrzymaniu zdrowych kości. Dzięki niskiej zawartości cukrów i tłuszczy produkt jest odpowiedni do stosowania także w trakcie redukcji tkanki tłuszczowej. Łatwo rozpuszczalna forma proszku umożliwia szybkie przygotowanie napoju o pysznym, waniliowym smaku.
Przeznaczenie
Produkt przeznaczony jest dla osób dorosłych i zdrowych.
Zalecane dzienne spożycie
Zaleca się przyjmować 3 porcje dziennie.
Sposób użycia
1 porcję proszku rozpuścić w 200-300 ml wody lub odtłuszczonego mleka.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Nie stosować w przypadku występowania chorób nerek.
Nie należy przekraczać maksymalnej ilości 3 porcji dziennie.
Cechy produktu
- Płeć
- Zalecenia żywieniowe
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Część ciała
- Specyfika
- Pora stosowania
- Smak
- Sposób aplikacji