×
DOZ.PL Darmowa
aplikacja
DOZ.pl
Zainstaluj
Thonsilan, lizaki, 50 szt. x 2 opakowania
Thonsilan, lizaki, 50 szt. x 2 opakowania
68.99 zł

Thonsilan, lizaki, 50 szt. x 2 opakowania

Thonsilan, lizaki, 50 szt. x 2 opakowania
68.99 zł
BEZPŁATNIE
Kurier DHL
9.99 zł
Paczkomat InPost
6.99 zł
Odbiór w punkcie DHL
6.99 zł
Wysyłka zagraniczna
29.99 zł

Opis

Thonsilan lizaki - suplement diety.

Smak truskawkowy

Składniki

substancja słodząca -E953, regulator kwasowości - E330, ekstrakt z korzenia prawoślazu (AIthaea officinalis L.), witamina C (kwas L-askorbinowy), ekstrakt z porostu islandzkiego (Certaria islandica L.), aromat truskawkowy, aromat śmietankowy, barwniki -E120 i E171, substancja słodząca - E960.

Składnik 2 lizaki %RWS*

Wyciąg z porostu islandzkiego

(Cetraria islandica L.)

80 mg ---

Ekstrakt z korzenia prawoślazu

(Althaea officinalis L.)

80 mg ---
Witamina C 80 mg 100%

*RWS - Referencyjne Wartości Spożycia

Suplement diety zawiera substancje słodzące.

Bez dodatku cukru.

Masa netto

500 g (50 lizaków po 10 g) x 2

Właściwości składników

Składniki suplementu diety Thonsilan lizaki pomagają przynieść ulgę w przypadku:

  • podrażnienia gardła i krtani (prawoślaz, porost)
  • wpływają łagodząco na struny głosowe (porost, prawoślaz).

Zalecane dzienne spożycie

Dzieci powyżej 3. r.ż. - 1 lizak dwa razy dziennie.

Stosować pod nadzorem osoby dorosłej.

Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa

Nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

  • Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
  • Dla utrzymania prawidłowego stanu zdrowia należy stosować zróżnicowaną dietę i prowadzić zdrowy tryb życia.
  • Suplement diety nie może być stosowany jak substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
  • Przechowywać w temperaturze pokojowej.
  • Chronić od światła i wilgoci.
  • Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Produkt w kategoriach
Cechy produktu
Płeć
Wiek
Typ produktu
Postać
Działanie/właściwości
Problem
Główny składnik
Część ciała
Układy narządowe
Pora stosowania
Smak
Sposób aplikacji