Zielony Jęczmień, pędy sproszkowane, 100 g

Produkt usunięty z oferty doz.pl

O produkcie

Producent

HERBAPOL KRAKOW
Kazimierza Chałupnika 14
31-464 Kraków
herbapol@herbapol.krakow.pl

Opis

Sproszkowane pędy zielonego jęczmienia.

Zawartość opakowania

Młody pędy jęczmienia sproszkowane - 100 %
Produkt zawiera gluten.

Wartość odżywcza 100 g produktu
Wartość energetyczna 1137 kJ / 237 kcal

Tłuszcz, w tym:

kwasy tł. nasycone

3 g

1 g

Węglowodany, w tym:

cukry

16 g

10 g

Błonnik 37 g
Białko 27 g
Sól 0 g

Przeznaczenie produktu

Jest szczególnie polecany dla osób chcących pozbyć się zbędnych kilogramów, przy spadku sił witalnych oraz osobom starszym.

Charakterystyka produktu

Produkt zawiera pędy młodego jęczmienia. Stanowi bogactwo dla organizmu.

Stosowanie produktu

1 łyżeczkę produktu dodać do 1 szklanki ostudzonej wody lub soku i wymieszać do uzyskania jednolitego płynu. Stosować dwa razy dziennie, najlepiej 30 minut przed posiłkiem.

Uwagi i środki ostrożności

Wytwarzający się na dnie szklanki osad jest naturalną cechą produktu.

Cechy produktu

Twoje sugestie

Dokładamy wszelkich starań, aby podane zdjęcie i opis oferowanych produktów były aktualne, w pełni prawidłowe oraz kompletne. Jeśli widzisz błąd, poinformuj nas o tym.

Zgłoś uwagi
Porozmawiaj z farmaceutą
Infolinia: 800 110 110

Zadzwoń do nas jeśli potrzebujesz porady farmaceuty.
Jesteśmy dla Ciebie czynni całą dobę, 7 dni w tygodniu, bezpłatnie.

Pobierz aplikację mobilną Pobierz aplikację mobilną Doz.pl

Ikona przypomnienie o zażyciu leku.
Zdarza Ci się ominąć dawkę leku?

Zainstaluj aplikację. Stwórz apteczkę. Przypomnimy Ci kiedy wziąć lek.

Dostępna w Aplikacja google play Aplikacja appstore
Dlaczego DOZ.pl
Niższe koszta leczenia

Darmowa dostawa do Apteki
Bezpłatna Infolinia dla Pacjentów.

ikona niższe koszty leczenia
Bezpieczeństwo

Weryfikacja interakcji leków.
Encyklopedia leków i ziół

Ikona encklopedia leków i ziół
Wsparcie w leczeniu

Porady na czacie z Farmaceutą.

Ikona porady na czacie z farmaceutą
Newsletter

Bądź na bieżąco z DOZ.pl