Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Producent
CRUZ GROUP SP. Z O.O.Wenecjańska 7/104
61-101 Poznań
office@cruzgroup.pl
Opis
VIGO Kombucha z acerolą i imbirem, napój herbaciany – pasteryzowany, delikatnie musujący napój stworzony z fermentowanej herbaty i starannie dobranych składników ekologicznych, w tym przecieru z aceroli oraz ekstraktu imbiru.
Składniki
woda filtrowana, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, fruktoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy), nierafinowany cukier trzcinowy*, dwutlenek węgla, przecier z aceroli* (1,7 %), ekstrakt imbiru* (0,3 %).
* certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze | w 100 ml |
Wartość energetyczna | 88 kJ / 21 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
– w tym kwasy nasycone | 0 g |
Węglowodany | 4,5 g |
– w tym cukry | 4,3 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Witamina C | 25 mg (31%)* |
* % RWS – referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej.
Masa netto
330 ml
Przeznaczenie
Napój gotowy do spożycia.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Produkt nie zawiera alkoholu. Nadmierne spożycie może nie być zalecane osobom wrażliwym na fermentowane napoje. Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.
Cechy produktu
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Specyfika