Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty BAKALLAND
Pokaż wszystkie produkty linii Ba! marki Bakalland
Producent
FOODWELL SP. Z O.O.Warszawa
Opis
Bakalland Ba! granola 5 orzechów z czekoladą – chrupiąca mieszanka musli z miodem, orzechami oraz czekoladą. Produkt sprawdzi się jako dodatek do mleka, jogurtu, a także jako przekąska.
Skład
Składniki zbożowe 64 % (płatki pełnoziarniste 60 %: owsiane, pszenne; mąki: pszenna, owsiana, ryżowa; kasza kukurydziana, otręby pszenne), cukier, miód piekarniczy 7,5 %, olej słonecznikowy, orzeszki arachidowe prażone rozdrobnione 4 %, czekolada mleczna 3 % { cukier, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, laktoza (z mleka), emulgator: lecytyna sojowa; aromat]; orzechy nerkowca rozdrobnione 1,5 %, orzechy laskowe rozdrobnione 1,5 %, migdały płatki 1 %, orzechy włoskie rozdrobnione 1 %, orzechy pekan rozdrobnione 1 %, aromat naturalny, sól.
Zawiera alergeny: zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne, orzechy, mleko, sezam, produkt może zawierać inne orzechy oraz sezam.
Wartości odżywcze | W 100 g produktu | W porcji 50 g | RWS* w porcji |
Wartość energetyczna | 1791 kJ/427 kcal | 882 kJ/210 kcal | 11% |
Tłuszcz | 16 g | 7,9 g | 11% |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 2,4 g | 1,2 g | 6% |
Węglowodany | 57 g | 28 g | 11% |
w tym cukry | 18 g | 9,0 g | 10% |
Błonnik | 6,9 g | 3,4 g | - |
Białko | 10 g | 5,1 g | 10% |
Sól | 0,12 g | 0,06 g | 1% |
* RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Masa netto
300 g - opakowanie zawiera 6 sugerowanych porcji produktu.
Przeznaczenie
Produkt gotowy do spożycia. Sprawdzi się jako dodatek do posiłku lub jako samodzielna przekąska.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w suchym miejscu, bez obcych zapachów, bez dostępu do wilgoci i promieni słonecznych.
Cechy produktu
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Smak
- Sposób aplikacji
- Alergeny