Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPPaczkomat INPOST
O produkcie
Opis
Allnutrition Frulove In Jelly Apricot & Orange, frużelina morele i pomarańcze – owoce moreli i pomarańczy o konsystencji przypominającej kisiel, w formie żelu. Produkt zawiera 80% owoców. Sprawdzi się jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu oraz ryżu. Słodzony został erytrytolem i sukralozą, bez dodatku cukru.
Skład
Morele (70 %)(morele, sok morelowy z zagęszczonego soku), pulpa pomarańczowa (10%), substancja słodząca: erytrytol, woda, skrobia modyfikowana, aromaty, barwnik: karoteny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancja słodząca: sukraloza.
Zawarte alergeny: może zawierać zboża zawierające gluten, soje, jaja, orzechy, orzeszki ziemne, mleko (łącznie z laktozą) i produkty pochodne.
Wartość odżywcza | w 100 g |
Wartość energetyczna | 217,714 kJ / 52 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
- w tym nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 18 g |
- w tym cukry | 7 g |
- w tym poliole | 6 g |
Białko | <0,5 g |
Błonnik | 0,9 g |
Sól | 0,02 g |
Masa netto
1000 g
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek z zawartych składników. Produkt nie może być używany jako substytut zróżnicowanej diety. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 2°C do 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od 2°C do 10°C. Zużyć w ciągu 14 dni. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem. Zawiera substancje słodząca. Ciemnienie produktu w czasie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym. Zawiera naturalnie występujące cukry. Może zawierać pestki i ogonki owoców. Odpowiedni dla wegan.
Cechy produktu
- Płeć
- Zalecenia żywieniowe
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Pora stosowania
- Smak
- Sposób aplikacji