O produkcie
Opis
LactoRham - suplement diety, zawierający żywe kultury bakterii kwasu mlekowego. Kapsułki dostarczają probiotyk zawierający bakterie kwasu mlekowego typu Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103. LactoRham może być stosowany wspomagająco przy przewlekłym zapaleniu jelit oraz profilaktycznie dla osób korzystających z basenów, sauny itp. Produkt przeznaczony dla osób dorosłych.
Składniki
Inulina, bakterie kwasu mlekowego Lactobacillus rhamnosus GGATCC53103, kapsułka żelatynowa (żelatyna, woda, dwutlenek tytanu).
Składnik: | 1 kapsułka |
Bakterie kwasu mlekowego (Lactobacillus rhamnosus) | ok. 2,5 mld |
Właściwości składników
Bakterie kwasu mlekowego Lactobacillus rhamnosus GGATC53103 przyczyniają się do uzupełnienia flory bakteryjnej. Wspierają przywrócenie naturalnej flory bakteryjnej po antybiotykoterapii oraz hamowanie rozwoju bakterii chorobotwórczych.
Zalecane dzienne spożycie
Dorośli: 1 kapsułka raz dziennie.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
Suplement diety nie może być stosowany jak substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Dla utrzymania prawidłowego stanu zdrowia należy stosować zróżnicowaną dietę i prowadzić zdrowy tryb życia.
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Chronić od światła i wilgoci. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Cechy produktu
- Płeć
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Problem
- Główny składnik
- Część ciała
- Układy narządowe
- Pora stosowania
- Sposób aplikacji