Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Opis
Yarrowia Equinox Gastro to mieszanka paszowa uzupełniająca dla koni, która zawiera składniki witaminy, mikro- i makroelementy, aminokwasy oraz kwasy omega-3 i -6. Preparat ten wpływa na zdrowie układu pokarmowego.
Składniki
Materiał paszowy: drożdże paszowe Yarrowia lipolytica, bioestry kwasów tłuszczowych omega-3,6 pochodzące z oleju: lnianego, z ogórecznika, z wiesiołka i czarnej porzeczki, rokitnik owoc mielony (Hippophaerhamnoides), węglan wapnia, mięta (Mentha L.), koper włoski (Foeniculum vulgare); Dodatek paszowy (w kg): aromat: 1000 mg.
Składniki analityczne | |
Białko surowe | 35,3% |
Tłuszcz surowy | 15,6% |
Włókno surowe | 4,16% |
Sucha masa | 95% |
Popiół surowy | 15,2% |
Witaminy | |
B2 | 23,7 mg/kg |
B3 | 203,6 mg/kg |
B4 | 3235,2 mg/kg |
B5 | 67,2 mg/kg |
B12 | 10,08 μg/kg |
Makroelementy | |
Wapń | 38,99 g/kg |
Fosfor | 15,83 g/kg |
Magnez | 1,46 g/kg |
Sód | 2,74 g/kg |
Mikroelementy | |
Żelazo | 50,38 mg/kg |
Miedź | 21,64 mg/kg |
Cynk | 206,25 mg/kg |
Mangan | 12,27 mg/kg |
Aminokwasy | |
Lizyna | 22,03 g/kg |
Metionina | 3,77 g/kg |
Treonina | 17,35 g/kg |
Cystyna | 2,56 g/kg |
Seryna | 18,6 g/kg |
Prolina | 11,12 g/kg |
Glicyna | 9,78 g/kg |
Alanina | 21,23 g/kg |
Walina | 16,85 g/kg |
Leucyna | 20,35 g/kg |
Izoleucyna | 15,9 g/kg |
Tyrozyna | 10,98 g/kg |
Fenyloalanina | 12,6 g/kg |
Histydyna | 5,66 g/kg |
Arginina | 14,28 g/kg |
Kwas asparaginowy | 28,37 g/kg |
Kwas glutaminowy | 40,44 g/kg |
Estry kwasów tłuszczowych Omega 3/-6/-9 | |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe | 29,8 g/kg |
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe | 83,4 g/kg |
Suma Omega-3 | 60,7 g/kg |
Suma Omega-6 | 22,7 g/kg |
Masa netto
3000 kg
Zalecane dzienne spożycie
8 g produktu na 100 kg masy ciała konia na dzień (koń 500 kg - 40 g/dzień).
Cechy produktu
- Zwierzęta
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Specyfika