Allnutrition Peanut Cream Crunch, chrupiący krem orzechowy, 500 g
Allnutrition Peanut Cream Crunch, chrupiący krem orzechowy, 500 g
krem, orzechowy
Produkt niedostępny online
Powiadom o dostępnościFormy dostawy dla tego produktu
- 
            ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
- 
            WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
- 
            ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Opis
Allnutrition Peanut Cream Crunch, chrupiący krem orzechowy – powstał z orzechów arachidowych pochodzących z upraw przyjaznych dla środowiska naturalnego. Produkt naturalny, nie zawiera dodatku cukru i soli.
Skład
Orzeszki ziemne (arachidowe) prażone.
Zawarte alergeny: orzechy. Może zawierać jaja, soję, mleko, zboża zawierające gluten i produkty pochodne.
| Wartość odżywcza | w 100 g | w 25 g (1 porcji) | 
| Wartość energetyczna | 2608,376 kJ / 623 kcal | 652,094 kJ / 155,75 kcal | 
| Tłuszcz | 51 g | 12,75 g | 
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 6 g | 1,5 g | 
| Węglowodany | 11 g | 2,75 g | 
| - w tym cukry | 4,4 g | 1,1 g | 
| Błonnik | 7,3 g | 1,825 g | 
| Błonnik | 26 g | 6,5 g | 
| Sól | 0,01 g | 0,002 g | 
Masa netto
500 g
Przeznaczenie
Odpowiedni do smarowania pieczywa, wypieków, jako dodatek do owsianki, deserów i ciastek oraz jako składnik różnych dań.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek z zawartych składników. Produkt nie może być używany jako substytut zróżnicowanej diety. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Bez dodatku cukrów. Niska zawartość soli. Cukier i sól pojawiające się w składzie, występują naturalnie w orzechach arachidowych. Na powierzchni kremu może wytrącać się olej arachidowy. Przed spożyciem należy wymieszać produkt. Przechowywać w temperaturze do 25℃.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Typ produktu
- Postać
- Specyfika
- Smak
- Alergeny
 
                                                             
                             
            
         
            
         
            
         
                             
                    

