Allnutrition Yeast Protein, proszek, smak coffee, 500 g
Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Opis
Allnutrition Yeast Protein - to suplement diety w postaci proszku, który zawiera w składzie białko drożdżowe o wysokiej biodostępności. Produkt przeznaczony dla osób dorosłych.
Zawiera substancje słodzące. Dla wegan.
Smak kawowy.
Składniki
Białko drożdżowe saccharomyces cerevisiae, aromat, sól, substancje zagęszczające: guma celulozowa, guma guar, guma ksantanowa, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje słodzące: glikozydy stewiolowe ze stewii, acesulfam K, sukraloza.
| Wartość odżywcza | 30 g (1 porcja) | 100 g |
| Wartość energetyczna | 460,548 kJ / 110 kcal | 1535,16 kJ / 366,667 kcal |
| Tłuszcz, w tym: | 1,5 g | 5 g |
| nasycone | 0 g | 0 g |
| Węglowodany, w tym: | 3 g | 10 g |
| cukry | <0,5 g | <1,667 g |
| Białko | 21 g | 70 g |
| Sól | 0,15 g | 0,5 g |
| Białko drożdżowe Saccharomyces cerevisiae | 28,4 g | 94,667 g |
Masa netto
500 g
Zalecane dzienne spożycie
Dorośli: 30 g (1 porcja = 1 miarka) dziennie. Porcję produktu wymieszać z 200 ml wody. Spożyć bezpośrednio po przygotowaniu.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt przeznaczony dla aktywnych fizycznie osób powyżej 18. roku życia. Preparat nie jest przeznaczony dla dzieci, kobiet w ciąży i karmiącym piersią.
Preparat jest suplementem diety, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić od światła i wilgoci. Przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 25°C. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Cechy produktu
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Specyfika
- Smak


