Allnutrition, frulove choco in jelly, smak czekoladowo-mailnowy, 300 g
O produkcie
Opis
Allnutrition, frulove choco in jelly, smak czekoladowo-malinowy – to połączenie malin i słodkiej czekoladowej frużeliny. Może stanowić dodatek do fit deserów, naleśników, wafli ryżowych, omletów. Nie zawiera dodatku cukru. Słodki smak wynika z obecności substancji słodzących oraz naturalnie występujących cukrów.
Skład
Maliny (30,4 %), przecier jabłkowy (24,9 %), woda, substancja słodząca: erytrytol, czekolada (5,6 %) (miazga kakaowa, inulina, tłuszcz kakaowy, substancja słodzaca: maltitole, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny [z soi], substancja słodząca: glikozydy stewiolowe ze stewii, aromaty naturalne), skrobia modyfikowana, kakao w proszku, zagęszczony sok malinowy (1 %), aromaty, substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancja słodząca: sukraloza.
Może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktoza), orzechy, orzeszki ziemne i produkty pochodne
| Wartość odżywcza | 100 g | 
| Wartość energetyczna | 347,504 kJ / 83 kcal | 
| Tłuszcz | 2,8 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,7 g | 
| Węglowodany | 17 g | 
| w tym cukry | 4,5 g | 
| w tym poliole | 7,5 g | 
| Błonnik | 5,1 g | 
| Białko | 1,5 g | 
| Sól | <0,01 g | 
Właściwości
Allnutrition, frulove choco in jelly, smak czekoladowo-malinowy nie zawiera dodanego cukru. Zawiera erytrytol (substancja słodząca). Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Ciemnienie produktu w czasie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym.
Przechowywać: w suchym miejscu, w temperaturze od 2-25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, w temperaturze od 2-10 °C. Spożyć w ciągu 7 dni.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
 
- Typ produktu
 
- Działanie/właściwości
 
- Specyfika
 
- Pora stosowania
 
- Smak
 
- Sposób aplikacji
 
                                                            
            
        
            
        
            
        
                            
                    

