-
Polifenole korzystnie wpływają na florę bakteryjną jelit
Przeczytane 3426 razy
2 min
-
Lateks – charakterystyka, właściwości, zastosowanie, szkodliwość
Przeczytane 30978 razy
5 min
-
Zdrowotny wpływ borówek na kobiety z wysokim ciśnieniem krwi po menopauzie
Przeczytane 2345 razy
3 min
-
Fasolka szparagowa – właściwości, wartości odżywcze, kalorie, zdrowe przepisy
Przeczytane 53976 razy
4 min
-
Cukinia – właściwości, wartości odżywcze i przepisy. Dlaczego warto jeść cukinię?
Przeczytane 127486 razy
4 min
-
Róża - choroba skóry. Przyczyny, objawy i leczenie
Przeczytane 226618 razy
4 min
-
Dzieci kobiet, które chorowały w ciąży na COVID-19 wykazują zaburzenia w rozwoju neurologicznym
Przeczytane 5397 razy
2 min
-
Holotranskobalamina – badanie wczesnych niedoborów witaminy B12
Przeczytane 21538 razy
5 min


