Dziennikarka Katarzyna Szulik

Dziennikarka z wykształcenia i zamiłowania, specjalizująca się w szeroko pojętej tematyce lifestyle, ze szczególnym uwzględnieniem zdrowia i kulinariów. Wcześniej związana między innymi z Gazetą Wyborczą i serwisami grupy Money.pl, obecnie redaktorka w In Hot Water Company.
Wszystkie publikacje autora
-
To węglowodany, a nie tłuszcze podnoszą poziom cholesterolu
Przeczytane 41945 razy
3 min
-
Szanse i metody na zajście w ciążę po chemio- i radioterapii
Przeczytane 8406 razy
3 min
-
Komórki raka trzeba zagłodzić, nie dostarczając im cukru
Przeczytane 8375 razy
2 min
-
Jajeczko kobiety selekcjonuje plemniki, które mogą je zapłodnić
Przeczytane 20242 razy
3 min
-
Nikotyna nie wywołuje raka, ale może mu pomóc dotrzeć do mózgu
Przeczytane 9947 razy
3 min
-
Naukowcy stworzyli sztuczne krwinki czerwone o dodatkowych właściwościach
Przeczytane 5716 razy
3 min
-
Siwienie włosów jest odwracalne, twierdzą naukowcy. Jak to możliwe?
Przeczytane 110015 razy
4 min
-
Naukowcy wiedzą, czemu antykoncepcja hormonalna wywołuje wahania nastroju
Przeczytane 74676 razy
3 min