×
DOZ.PL Darmowa
aplikacja
DOZ.pl
Zainstaluj
Nacomi, olej z pestek winogron, 50 ml
Nacomi, olej z pestek winogron, 50 ml
10.99 zł

Nacomi, olej z pestek winogron, 50 ml

Nacomi, olej z pestek winogron, 50 ml
10.99 zł
BEZPŁATNIE
Kurier DHL
9.99 zł
Paczkomat InPost
6.99 zł
Odbiór w punkcie DHL
6.99 zł
Wysyłka zagraniczna
29.99 zł

Opis

Nacomi

Olej z pestek winogron.

Właściwości

Olej z pestek winogron - rafinowany

Soczyste, smaczne winogrona lubi każda z nas. Skoro zjadane smakują tak dobrze i dostarczają nam tylu witamin, dlaczego by nie wykorzystać ich właściwości także w codziennej pielęgnacji. Olej z pestek winogron to naturalny kosmetyk stworzony przez naturę z myślą o naszej skórze pod oczami - zmniejsza opuchliznę i wygładza.
Natura w walce ze starzeniem się skóry.
Olej z pestek winogron, jak sama nazwa wskazuje wytwarzany jest z pestek winorośli właściwej. Najczęściej produkowany jest z pestek tych owoców, które zostały wykorzystane do produkcji wina. Często znajdziemy go w składzie kremów, balsamów i maseł do ciała.

Skład i Właściwości:

Olej z pestek winogron 100% naturalny, rafinowany. Sprowadzamy go prosto z gorącej Hiszpanii byś mogła się cieszyć jego wspaniałymi właściwościami. Ma jasny, prawie przeźroczysty kolor i jest bezzapachowy. Wyróżnia się stosunkowo wysoką zawartością witaminy K, która w naszym organizmie odpowiedzialna jest za krzepnięcie krwi. Olej z pestek winogron ma też działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybiczne. Jeśli nie przesadzimy z jego ilością - bardzo dobrze się wchłonie i nie pozostawi tłustej warstwy na naszym ciele.

Olej z pestek winogron ma dość wszechstronne zastosowanie i może być stosowany przez całą rodzinę.

  • zawiera bardzo wysoki poziom nienasyconych kwasów tłuszczowych
  • jest bogatym źródłem witaminy E
  • zawiera wysoką zgodność z naturalnym sebum skóry
  • w składzie znajdziemy flawonoidy, witaminy A i B6, resweratrol, minerały i lecytynę
  • nie pozostawia tłustej warstwy
  • zmniejsza opuchliznę
  • działa tonizująco na skórę
  • intensywnie nawilża
  • bardzo dobrze sprawdza się stosowany na skórę pod oczami
  • ma działanie zmiękczające skórę
  • wygładza i nadaje sprężystości
  • należy do grupy tz. suchych olejów
  • świetnie nadaje się do skóry mieszanej a nawet tłustej
  • rozjaśnia cienie pod oczami
  • hamuje procesy starzenia sie skóry
  • ma właściwości łagodzące podrażnienia
  • nie zapycha porów
  • dobrze sprawdzi się jako krem do rąk

Przeznaczenie

Skóra mieszana, tłusta, dojrzała, działanie przeciwzmarszczkowe, zmniejsza opuchliznę.

Skóra twarzy, ciała, włosy, dłoni.

Stosowanie

Jeśli szukamy kosmetyku pod oczy, to niewielką ilość oleju z pestek winogron możemy wklepać co wieczór pod oczy i na powieki. Jeśli borykamy się z sińcami i workami pod oczami, na pewno sobie z tym poradzi.
Olejek można stosować jako codzienny, pielęgnujący krem do skóry rąk i paznokci.
Kilka kropli olejku możemy nanieść na dłoń i wklepać w skórę, delikatnie zwilżonej twarzy lub bezpośrednio wmasować w suchą skórę.
Olej z pestek winogron bardzo dobrze sprawdzi się również jako dodatek do domowych maseczek do twarzy lub jako uzupełnienie drogeryjnych kremów i balsamów - wzbogaci ich skład.

Producent

KAMIL
Mickiewicza 43, Cięcina
Węgierska Górka

Opis

Nacomi

Olej z pestek winogron.

Właściwości

Olej z pestek winogron - rafinowany

Soczyste, smaczne winogrona lubi każda z nas. Skoro zjadane smakują tak dobrze i dostarczają nam tylu witamin, dlaczego by nie wykorzystać ich właściwości także w codziennej pielęgnacji. Olej z pestek winogron to naturalny kosmetyk stworzony przez naturę z myślą o naszej skórze pod oczami - zmniejsza opuchliznę i wygładza.
Natura w walce ze starzeniem się skóry.
Olej z pestek winogron, jak sama nazwa wskazuje wytwarzany jest z pestek winorośli właściwej. Najczęściej produkowany jest z pestek tych owoców, które zostały wykorzystane do produkcji wina. Często znajdziemy go w składzie kremów, balsamów i maseł do ciała.

Skład i Właściwości:

Olej z pestek winogron 100% naturalny, rafinowany. Sprowadzamy go prosto z gorącej Hiszpanii byś mogła się cieszyć jego wspaniałymi właściwościami. Ma jasny, prawie przeźroczysty kolor i jest bezzapachowy. Wyróżnia się stosunkowo wysoką zawartością witaminy K, która w naszym organizmie odpowiedzialna jest za krzepnięcie krwi. Olej z pestek winogron ma też działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybiczne. Jeśli nie przesadzimy z jego ilością - bardzo dobrze się wchłonie i nie pozostawi tłustej warstwy na naszym ciele.

Olej z pestek winogron ma dość wszechstronne zastosowanie i może być stosowany przez całą rodzinę.

  • zawiera bardzo wysoki poziom nienasyconych kwasów tłuszczowych
  • jest bogatym źródłem witaminy E
  • zawiera wysoką zgodność z naturalnym sebum skóry
  • w składzie znajdziemy flawonoidy, witaminy A i B6, resweratrol, minerały i lecytynę
  • nie pozostawia tłustej warstwy
  • zmniejsza opuchliznę
  • działa tonizująco na skórę
  • intensywnie nawilża
  • bardzo dobrze sprawdza się stosowany na skórę pod oczami
  • ma działanie zmiękczające skórę
  • wygładza i nadaje sprężystości
  • należy do grupy tz. suchych olejów
  • świetnie nadaje się do skóry mieszanej a nawet tłustej
  • rozjaśnia cienie pod oczami
  • hamuje procesy starzenia sie skóry
  • ma właściwości łagodzące podrażnienia
  • nie zapycha porów
  • dobrze sprawdzi się jako krem do rąk

Przeznaczenie

Skóra mieszana, tłusta, dojrzała, działanie przeciwzmarszczkowe, zmniejsza opuchliznę.

Skóra twarzy, ciała, włosy, dłoni.

Stosowanie

Jeśli szukamy kosmetyku pod oczy, to niewielką ilość oleju z pestek winogron możemy wklepać co wieczór pod oczy i na powieki. Jeśli borykamy się z sińcami i workami pod oczami, na pewno sobie z tym poradzi.
Olejek można stosować jako codzienny, pielęgnujący krem do skóry rąk i paznokci.
Kilka kropli olejku możemy nanieść na dłoń i wklepać w skórę, delikatnie zwilżonej twarzy lub bezpośrednio wmasować w suchą skórę.
Olej z pestek winogron bardzo dobrze sprawdzi się również jako dodatek do domowych maseczek do twarzy lub jako uzupełnienie drogeryjnych kremów i balsamów - wzbogaci ich skład.

Producent

KAMIL
Mickiewicza 43, Cięcina
Węgierska Górka