Solgar Witamina D3 2500 IU, płyn, smak pomarańczowy, 59 ml
Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie

Pokaż wszystkie produkty SOLGAR
Producent
MCO HEALTH BVWormerweg 1
1311 XA Al Netherlands
enquiries@mcohealth.care
Dystrybutor
NÉSTLE POLSKA S.A.ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
cs@pl.nestle.com
Opis
Solgar Witamina D3 2500 IU - to suplement diety w formie płynu, który w swoim składzie zawiera witaminę D3. Produkt przeznaczony dla dorosłych.
Smak pomarańczowy.
Bez glutenu, produktów mlecznych, soi i drożdży.
Składniki
Olej z pestek słonecznika, naturalny aromat pomarańczowy, witamina D (cholekalcyferol).
Składnik | 0,5 ml | %RWS* |
Witamina D (2500 IU, cholekalcyferol) | 62,5 µg | 1250 % |
*Referencyjna Wartość Spożycia
Właściwości składników
Witamina D - wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego oraz utrzymanie prawidłowego funkcjonowania mięśni. Przyczynia się do regulacji gospodarki wapniowo - fosforanowej.
Zalecane dzienne spożycie
Dorośli powyżej 75 roku życia: ,5 ml (najlepiej w trakcie posiłku) lub według wskazań lekarza. Przed użyciem wstrząsnąć. Wewnątrz kroplomierz z podziałką.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Kobiety w ciąży, matki karmiące oraz osoby zażywające leki lub chore powinny przed użyciem skonsultować się z lekarzem.
Preparat jest suplementem diety, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić od światła i wilgoci. Przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 25°C. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Cechy produktu
- Płeć
- Zalecenia żywieniowe
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Problem
- Główny składnik
- Część ciała
- Specyfika
- Układy narządowe
- Pora stosowania
- Smak
- Sposób aplikacji