Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty ZIAJA
Pokaż wszystkie produkty linii Mintperfekt marki Ziaja
Producent
ZIAJAJesienna 9
Gdańsk
Opis
Ziaja Mintperfekt Sensitiv
Pasta stomatologiczna zmniejszająca nadwrażliwość - zawiera aminofluorek, fluorek sodu, azotan potasu i betainę, przeznaczona dla osób dorosłych.
Składniki/Ingredients
Aqua (Water), Sorbitol, Calcium Carbonate, Hydrated Silica, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxyethylcellulose, Potassium Nitrate, Betaine, Titanium Dioxide, Sodium Fluoride, Propylene Glycol, Olaflur, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Saccharin, Aroma (Flavor), Limonene.
Właściwości
Pasta stomatologiczna zmniejszająca nadwrażliwość, Ziaja Mintperfekt Sensitiv
- Minimalizuje nadwrażliwość.
- Chroni dziąsła oraz odsłoniętą szyjkę zębową, zapobiega odkładaniu bakteryjnej płytki, a także wzmacnia szkliwo.
- Chroni dziąsła i zęby przed działaniem kwasów.
- Produkt posiada delikatnie miętowy zapach, co gwarantuje przyjemne odświeżenie.
Składniki aktywne:
- Naturalna betaina, fluor i azotan potasu zapewniają skuteczną ochronę przed nadwrażliwością, osłaniają szkliwo i dziąsła przed bakteriami oraz zimnymi i kwaśnymi pokarmami.
- Krzemionka niweluje płytkę nazębną, przywracając zębom naturalną biel.
Przeznaczenie
Do mycia zębów i higieny jamy ustnej, dla dorosłych borykających się z problemem nadwrażliwych zębów i odsłoniętej zębiny.
Stosowanie
- Szczotkować zęby pastą stomatologiczną zmniejszającą nadwrażliwość, Ziaja Mintperfekt Sensitiv minimum 2 razy dziennie.
- Nie połykać.
- Dla profesjonalnej higieny jamy ustnej najlepiej stosować razem ze zmniejszającym nadwrażliwość zębów płynem stomatologicznym.
Uwagi
- Preparat testowany stomatologicznie.
- Przy przyjmowaniu fluoru z innych źródeł należy skonsultować się ze stomatologiem lub lekarzem.
Cechy produktu
- Płeć
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Problem
- Główny składnik
- Część ciała
- Pora stosowania
- Smak
- Sposób aplikacji