Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty ARGENTUSSIN
Podmiot odpowiedzialny
Solinea Sp. z o.o. Sp. K.Elizówka 65, Hala I
21-003 Ciecierzyn
biuro@solinea.pl
Opis
Argentussin Gardło
Wyrób medyczny w formie pastylek do ssania, stworzony z myślą o łagodzeniu objawów stanów zapalnych gardła wywołanych infekcjami bakteryjnymi i wirusowymi. Dzięki starannie dobranym składnikom, pastylki te skutecznie nawilżają i chronią błonę śluzową gardła oraz jamy ustnej, przynosząc ulgę w bólu i pieczeniu.
Smak: czarna porzeczka.
Skład
Wodny wyciąg z porostu islandzkiego, nanokoloid srebra, kwas cytrynowy, cukier, syrop glukozowy, aromat: czarna porzeczka, mentol, koszenila, woda.
Zawartość opakowania
16 tabletek do ssania.
Działanie
Pastylki do ssania Argentussin Gardło wzmacniają leczenie stanów zapalnych gardła. Uwalniają substancje czynne mające za zadanie powlekanie błony śluzowej gardła i jamy ustnej ochronnym filmem. Łagodzą objawy zapalenia takie jak ból i pieczenie dzięki obecności mentolu
Wskazania
Wspomaganie leczenia stanów zapalnych gardła spowodowanych przez infekcje bakteryjne i wirusowe.
Stosowanie produktu
1 pastylka do ssania, w zależności od potrzeb kilka razy dziennie.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przed zastosowaniem należy zapoznać się z treścią instrukcji używania lub etykietą.
Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników preparatu.
Nie stosować u osób ze stwierdzoną alergią na srebro metaliczne.
Nie stosować po upływie terminu ważności.
Pastylki można stosować przez dłuższy czas, jednak w przypadku braku poprawy należy zgłosić się do lekarza.
Przechowywać w temperaturze 5°C-25°C. Chronić od światła i wilgoci.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Cechy produktu
- Płeć
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Problem
- Główny składnik
- Część ciała
- Układy narządowe
- Pora stosowania
- Smak
- Sposób aplikacji