Diet-Food, Bio ashwagandha, proszek, 200 g

proszek

37,39 zł
18,70 zł / 100 g
Sprawdź warianty
triphala
18,19 zł
18,19 zł / 100 g
kurkuma
22,79 zł
11,40 zł / 100 g
haritaki
16,29 zł
8,15 zł / 100 g
ashwagandha
37,39 zł
18,70 zł / 100 g
liście moringa
27,29 zł
13,65 zł / 100 g
alma
31,29 zł
15,65 zł / 100 g

Formy dostawy dla tego produktu

Opcja niedostępna? Sprawdź dlaczego

O produkcie

Pokaż wszystkie produkty DIET-FOOD

Pokaż wszystkie produkty linii Ajurweda Line marki Diet-Food

Producent

MIPAMA E.Z. Szafarz Sp.j.
Rogatka 14 Z
62-860 Opatówek
sklep@diet-food.pl

Opis

Diet-Food, Bio ashwagandha, proszek – sproszkowany korzeń żeń-szenia indyjskiego pochodzący z certyfikowanych ekologicznie upraw. Kraj pochodzenia: Indie.

Skład

100% organiczna sproszkowana ashwagandha*
*certyfikowany składnik ekologiczny

Wartość odżywcza 100 g
Wartość energetyczna 913 kJ/218 kcal
Tłuszcz, w tym: 0,3 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g
Węglowodany, w tym: 50 g
Cukry 0 g
Błonnik 3 g
Białko 4 g
Sól 0,01 g

Produkt może zawierać soję, pszenicę oraz gluten.

Masa netto

200 g

Sposób użycia

1 łyżeczkę produktu należy wymieszać z mlekiem lub jogurtem bądź sokiem. Bio kurkumę można dodawać do deserów czy sałatek lub płatków.

Przeciwwskazania i środki ostrożności

Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Cechy produktu

Polecane artykuły
  • Terapia EMDR (ang. Eye Movement Desensitization and Reprocessing) to jedna z form psychoterapii nazywana odwrażliwianiem i przetwarzaniem za pomocą ruchu gałek ocznych. Wykorzystywana jest wśród pacjentów cierpiących na zespół stresu pourazowego oraz innych osób zmagających się z traumą. Na czym polega odwrażliwianie? Jak wygląda metoda EMDR?

  • Dotyczy coraz większej liczby osób. Powoduje dyskomfort podczas wykonywania codziennych czynności, często sprawia ból. Na szczęście istnieją metody żywieniowe, które pozwalają na złagodzenie, a nawet całkowite ustąpienie dolegliwości. SIBO – jaka dieta będzie najlepsza? Jakie produkty należy wyeliminować, a które nie będą szkodzić?

  • Osoby, które w swojej diecie spożywały głównie białko roślinne, miały o 6% mniejsze ryzyko zachorowania na cukrzycę w ciągu 30 lat – m.in. takie wnioski udało się uzyskać po 30 latach badań nad wpływem diety w rozwoju cukrzycy typu 2.  Jak  wyglądał eksperyment i jakie rozwiązania związane ze stylem życia sugerują badacze, żeby uniknąć tej choroby metabolicznej?

Twoje sugestie

Dokładamy wszelkich starań, aby podane zdjęcie i opis oferowanych produktów były aktualne, w pełni prawidłowe oraz kompletne. Jeśli widzisz błąd, poinformuj nas o tym.

Zgłoś uwagi
Porozmawiaj z farmaceutą
Infolinia: 800 110 110

Zadzwoń do nas jeśli potrzebujesz porady farmaceuty.
Jesteśmy dla Ciebie czynni całą dobę, 7 dni w tygodniu, bezpłatnie.

Pobierz aplikację mobilną Pobierz aplikację mobilną Doz.pl

Ikona przypomnienie o zażyciu leku.
Zdarza Ci się ominąć dawkę leku?

Zainstaluj aplikację. Stwórz apteczkę. Przypomnimy Ci kiedy wziąć lek.

Dostępna w Aplikacja google play Aplikacja appstore
Dlaczego DOZ.pl
Niższe koszta leczenia

Darmowa dostawa do Apteki
Bezpłatna Infolinia dla Pacjentów.

ikona niższe koszty leczenia
Bezpieczeństwo

Weryfikacja interakcji leków.
Encyklopedia leków i ziół

Ikona encklopedia leków i ziół
Wsparcie w leczeniu

Porady na czacie z Farmaceutą.

Ikona porady na czacie z farmaceutą
Newsletter

Bądź na bieżąco z DOZ.pl