Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty ANWEN
Pokaż wszystkie produkty linii Proteinowa Magnolia marki Anwen
Producent
ANWENZbrojarzy 109a/lok. 3
30-412 Kraków
sklep@anwen.pl
Opis
Anwen Proteinowa Magnolia
Odżywka do włosów o średniej porowatości − do włosów, którym brakuje protein. Kosmetyk wygładza kosmyki i dodaje im blasku. Włosy stają się lejące. Produkt zapobiega puszeniu włosów i ich plątaniem. Zawiera 93% składników pochodzenia naturalnego oraz posiada atrakcyjny zapach magnolii.
Składniki/Ingredients
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Hydrolyzed Milk Protein, Hydrolyzed Oats, Hydrolyzed Keratin, Cetrimonium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum.
Właściwości
Anwen Proteinowa Magnolia, odżywka do włosów o średniej porowatości
- Proteiny zawarte w odżywce odbudowują ubytki w strukturze włosów.
- Po zastosowaniu produktu włosy są wygładzone, lejące.
- Odżywka dodaje włosom blasku.
- Kosmetyk posiada przyjemny zapach magnolii.
- pH 4
Składniki aktywne:
Hydrolizowana keratyna − dzięki swojej wielkości przenika do wgłąb trzonu włosa oraz na stałe uzupełnia ubytki protein.
Hydrolizowane proteiny mleczne − gwarantuje optymalną penetrację i regenerację wewnątrz włosów.
Hydrolizowane proteiny z owsa − są bogate w naturalne oligosacharydy, które posiadają właściwości nawilżające.
Przeznaczenie
Do włosów o średniej porowatości (włosy łamliwe).
Stosowanie
Odżywkę nałożyć na oczyszczone i wilgotne włosy. Pozostawić na kilka minut, następnie spłukać.
Uwagi
Tuba opakowania została wykonana z PCR (tworzywa pochodzącego z recyklingu).
Unikać kontaktu z oczami.
Cechy produktu
- Płeć
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Część ciała
- Specyfika
- Pora stosowania
- Rodzaj włosów
- Sposób aplikacji