Bakalland, 5 orzechów, baton zbożowy, 40 g
Formy dostawy dla tego produktu
- 
            ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
 - 
            WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
 - 
            ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
 
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty BAKALLAND
Podmiot odpowiedzialny
FOODWELL SP. Z O.O.Fabryczna 5
00-446 Warszawa
Opis
Bakalland, 5 orzechów, baton zbożowy – przekąska w postaci zbożowego batona z czekoladową polewą i orzechami. Zawiera miód oraz pełnoziarniste płatki owsiane. Produkt wegetariański.
Składniki
składniki zbożowe 33 % (płatki owsiane pełnoziarniste 18 %, kukurydza, mąka pszenna, mąka ryżowa, kasza kukurydziana, otręby pszenne); syrop glukozowy; polewa kakaowo-mleczna 13,7 % [olej palmowy, serwatka w proszku (z mleka), cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 6 %, mleko w proszku odtłuszczone 1 %, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny; aromaty]; prażone orzeszki arachidowe 8 %, prażone orzechy laskowe 7 %, maltodekstryna, syrop daktylowy, olej słonecznikowy, migdały płatki 1,1 %, orzechy nerkowca kawałki 1,1 %, orzechy włoskie kawałki 1,1 %, orzechy pekan kawałki 1,1 %, wiórki kokosowe, cukier, mleko w proszku odtłuszczone, aromat, sól, emulgator: lecytyny; przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli.
Zawarte alergeny: zawiera gluten, mleko, orzeszki ziemne, orzechy, może zawierać sezam oraz soję.
| Wartości odżywcze | W 100 g produktu | 
| Wartość energetyczna | 1886 kJ/450 kcal | 
| Tłuszcz | 23 g | 
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 6,5 g | 
| Węglowodany | 57 g | 
| w tym cukry | 23 g | 
| Błonnik | 4,0 g | 
| Białko | 8,5 g | 
| Sól | 0,26 g | 
Masa netto
40 g
Przeznaczenie
Przekąska gotowa do spożycia.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w suchym miejscu, bez obcych zapachów, bez dostępu do wilgoci i promieni słonecznych.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
 
- Typ produktu
 
- Postać
 
- Główny składnik
 
- Specyfika
 
- Smak
 
- Alergeny
 
                                                            
                                
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
                    

