Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty TRI-BIO
Podmiot odpowiedzialny
ECO&MORE SP. Z O.O.Widok 8
00-023 Warszawa
biuro@ecoandmore.pl
Opis
Tri-Bio, ekologiczny środek do czyszczenia rur w kuchni – ekologiczna formuła powstała na bazie naturalnych składników. Chroni rury w kuchni przed zapychaniem oraz nieprzyjemnymi zapachami. Rozkłada tłuszcze, oleje i inne odpadki organiczne, także niszczy szkodliwe bakterie. Całkowicie oczyszcza ścianki rur, pozostawiając na nich powłokę, która zapobiega ponownemu osadzaniu się cząstek organicznych. Sprawdzi się jako alternatywa dla silnie działających środków żrących i kwasowych. Całkowicie bezpieczny w użyciu. Idealny i bezpieczny dla każdego rodzaju rur. Nagrodzony eko-certyfikatem.
Zawartość opakowania
Tri-Bio, ekologiczny środek do czyszczenia rur w kuchni, 100 g
Przeznaczenie produktu
Czyszczenie rur w kuchni. Do użycia w domach podłączonych do kanalizacji. Szczególnie polecany w przypadku korzystania z urządzeń do rozdrabniania odpadów żywnościowych.
Charakterystyka produktu
Skład: Zastrzeżony preparat zawierający żywe kultury mikroorganizmów probiotycznych (klasa 1 „niepatogenne”).
Uwagi i środki ostrożności
Produkt nie zawiera ostrych substancji chemicznych, substancji toksycznych, ostrych substancji ściernych, mocnych rozpuszczalników, chloru, fosforanów, nonynofenoli oraz barwników. Hipoalergiczny. Polecany dla osób z astmą i alergiami. Posiada eko-certyfikaty. Jest bezpieczną alternatywą dla ostrych środków czyszczących. Zawiera małą ilość lotnych związków organicznych. Łatwo ulega biodegradacji. Wykazuje minimalny wpływ na organizmy wodne. Opakowania z tworzyw nadających się do recyklingu. Nietestowane na zwierzętach. Zalecane do stosowania w domach z różnym rodzajem systemów kanalizacyjnych (m.in. septycznym).
Cechy produktu
- Wiek
- Typ produktu
- Działanie/właściwości
- Problem
- Specyfika