O produkcie
Pokaż wszystkie produkty CAREABAR
Pokaż wszystkie produkty linii New bar marki Careabar
Producent
MerkuryOpis
Cereabar, Baton zbożowy twaróg i czekolada – pożywna i sycąca przekąska będąca niebanalnym połączeniem płatków zbożowych, kakao i twarożku. Do zjedzenia o każdej porze dnia. Świetna alternatywa dla klasycznych słodyczy.
Skład
Płatki zbożowe 37% [chrupki ryżowe z kakao 23% (mąka ryżowa 69%, cukier, syrop glukozowy, kakao w proszku 4%, odtłuszczone kakao w proszku, ekstrakt ze słodu jęczmiennego, emulgator: lecytyny (z soi), sól), płatki owsiane 21%], syrop z cukru inwertowanego, syrop maltozowy, olej rzepakowy, mąka sojowa, twaróg w proszku 4% (z mleka) [dekstroza, twaróg w proszku 20% o niskiej zawartości tłuszczu (z mleka), serwatka w proszku (z mleka), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, laktoza, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka], maślanka w proszku 2,8% (z mleka), skondensowane pełne mleko słodzone 2% (mleko, cukier, laktoza), kakao, olej słonecznikowy, błonnik owsiany, tłuszcz kakaowy, barwnik: karmel, emulgator: lecytyny (z soi), sól.
Wartość odżywcza | w 100 g |
Wartość energetyczna | 1680 kJ/399 kcal |
Tłuszcz | 12 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5 g |
Węglowodany | 59 g |
w tym cukry | 25 g |
Błonnik | 6,1 g |
Białko | 11 g |
Sól | 0,1 g |
Masa netto
28 g
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od źródeł ciepła.
Cechy produktu
- Płeć
- Zalecenia żywieniowe
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Pora stosowania
- Smak
- Sposób aplikacji
- Alergeny