Moller`s Tran Norweski, aromat cytrynowy, 250 ml
Moller`s Tran Norweski, aromat cytrynowy, 250 ml
28.99 zł

Moller`s Tran Norweski, aromat cytrynowy, 250 ml

Moller`s Tran Norweski, aromat cytrynowy, 250 ml
28.99 zł
BEZPŁATNIE
Kurier DHL
9.99 zł
Paczkomat InPost
6.99 zł
Odbiór w punkcie DHL
6.99 zł
Wysyłka zagraniczna
29.99 zł

Opis

Moller's Tran Norweski - suplement diety o bardzo wysokiej jakości i czystości tranu z dorsza. Preparat przeznaczony dla dorosłych i dzieci powyżej 3 roku życia.

smak cytrynowy.

Składniki

olej z wątroby dorsza (ryby), naturalny aromat, octan DL-alfa-tokoferylu (wit. E), przeciwutleniacz (mieszanina tokoferoli)

Składniki 5 ml % RWS*

Kwasy tłuszczowe omega-3

w tym:

kwas dokozaheksaenowy (DHA)

kwas eikozapentaenowy (EPA)

1,2 g

 

0,6 g

0,4 g

---

 

---

---

Witamina A 250 µg 31%
Witamina D 15 µg  (600 IU) 300%
Witamina E 3 mg 25%

*% RWS - Referencyjna Wartość Spożycia.

Masa netto

250 ml

Właściwości składników

Kwas omega-3 DHA przyczynia się do prawidłowej pracy mózgu oraz prawidłowego widzenia. Kwasy te przyczyniają sie do prawidłowej pracy serca.

Witamina D wspomaga odporność oraz utrzymanie zdrowych kości.

Witamina A przyczynia się do prawidłowego widzenia i wspiera układ odpornościowy.

Zalecane dzienne spożycie

Dorośli i dzieci powyżej 3 roku życia: 5 ml.

Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa

Przyjmowanie innych preparatów z witaminami A i D przez kobiety w ciąży i dzieci należy skonsultować z lekarzem.  
Po otariu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 3 miesiące.

  • Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
  • Dla utrzymania prawidłowego stanu zdrowia należy stosować zróżnicowaną dietę i prowadzić zdrowy tryb życia.
  • Suplement diety nie może być stosowany jak substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
  • Przechowywać w temperaturze pokojowej.
  • Chronić od światła i wilgoci.
  • Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Producent

ORKLA CARE S.A.
ul. Polna 21
05-250 Radzymin
Cechy produktu
Płeć
Wiek
Typ produktu
Postać
Działanie/właściwości
Problem
Główny składnik
Część ciała
Układy narządowe
Pora stosowania
Smak
Sposób aplikacji
PRODUCENT