Diet-Food Makaron sojowy czarny Spaghetti, 200 g
Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSInPost Paczkomat 24/7
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty DIET-FOOD
Producent
MIPAMA E.Z. Szafarz Sp.j.Rogatka 14 Z
62-860 Opatówek
sklep@diet-food.pl
Opis
Bio Makaron z Czarnej Soi Bezglutenowy 200 g to naturalny produkt oparty wyłącznie na dwóch składnikach: organicznej mące z czarnej soi i wodzie. Nie zawiera cukru, oleju palmowego ani jaj, dzięki czemu jest odpowiedni dla osób na diecie wegańskiej i wegetariańskiej. Stanowi również doskonałą alternatywę dla osób z nietolerancją glutenu. Makaron wyróżnia się wysoką zawartością białka roślinnego i błonnika.
Skład
Organiczna mąka z czarnej soi, woda.
| Wartość odżywcza | 100 g |
| Wartość energetyczna | 1385 kJ / 331 kcal |
| Tłuszcz, w tym: | 5,1 g |
| nasycone | 1 g |
| Węglowodany, w tym: | 17 g |
| cukry | 9,9 g |
| Błonnik | 21 g |
| Białko | 43 g |
| Sól | 0,04 g |
Kraj pochodzenia: Chiny
Przeznaczenie
Dla osób na diecie wegańskiej, wegetariańskiej i bezglutenowej, poszukujących zdrowej alternatywy dla tradycyjnego makaronu.
Sposób użycia
Wrzuć makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotuj 3–5 minut, następnie dodaj bezpośrednio do potrawy.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Cechy produktu
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Specyfika
- Alergeny


